Milan Fashion Week 2020: Tι είδαμε στα catwalks

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έχει ξεκινήσεις με το show του οίκου Gucci να ανοίγει τα show με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο!

Πάμε να δούμε τι έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι στα runway:

Αlberta Ferretti

A little 80s! Δερμάτινα jacket συνδυασμένα με buggy παντελόνια και washed denim trousers, αλλά και sparkling ολόσωμες φόρμες για την νεά σεζόν από την Ιταλίδα σχεδιάστρια.Δυναμικές φιγούρες για την νέα σεζόν από την Αlberta Ferretti!

Jil Sander

Μinimal κομψότητα και αυστηρές γραμμές είδαμε στο show της Jil Sander, φορέματα που ονειρεύεσαι από wool και fur σύνολα σε pastel αποχρώσεις. maxi παλτό πο έχουν τέλειο feeting αλλά και  masculine στοιχεία στα σύνολα του runway. Ιδιαίτερα κομψά και τα αξεσουάρ που είναι πάντα στα must have!

Max Mara

Οversized jacket σε chic miliatry ύφος και διαφάνειες που έδωσαν θηλυκότητα στα σύνολα συνδυασμένες με ψηλόμεσα βελούδινα παντελόνια έδωσαν το ύφος της Max Mara collection για την νέα σεζόν.

Μoncler

Mία space συλλογή από τον οίκο Moncler σε συνεργασία με τον J W Anderson που ταξίδεψε το κοινό σε άλλη διάσταση. Όγκοι και new shapes για όσους αγαπούν αυτό το ιδιαίτερο brand.

 

Read More

And More