MTV VMAs 2020 :Oι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Lady Gaga

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα MTV Video Music Awards συγκέντρωσαν τους super star της μουσικής, σε μία λαμπερή βραδιά που έγινε χθες το βράδυ, σε διάφορα σημεία στην Νέα Υόρκη και μεταδόθηκε Live στο επίσημο κανάλι του Μtv για να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφάλειας.Η Lady Gaga ήταν η καλλιτέχνης της χρονιάς αφού σάρωσε τα βραβεία και βεβαίως έκανε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

Look 1

Space σύνολο με metallic jacket που έχει όγκο στο κάτω μέρος Αrea, χειροποίητη μάσκα Conrad by Conrad και platform booties Pleaser shoes.

Look 2

H Lady Gaga με couture look του οίκου Iris Van Harpen, μάσκα Cecilio Designs και platform boots Pleaser Shoes.

Look 3

Με εντυπωσιακή πράσινη δημιουργια  Christopher John Rogers από μεταξωτό ταφτά και όγκο, που συνδύασε με μάσκα Lance Victor Moore και κολιέ House of Emmanuele.

Look 4

Με Valentino couture δημιουργία ολόσωμη sequin φόρμα και feather cape που έκοβε την ανάσα, μάσκα Μaison Met κοσμήματα Dena Kemp και μποτάκια Pleaser shoes.

Look 5

 Mε εντυπωσιακό metallic long jacket που είχε volume μανίκια Candice Cuoco, χειροποίητο τσόκερ και top Manuela Αlbarran, μάσκα Maison Met, και ολόσωμη sequin φόρμα Valentino.

Φωτογραφίες Getty images

 

 

 

Read More

And More