New York Fashion Week 2019: Τι έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι αυτό το ΣΚ!

Η εβδομάδα μόδας έχει ξεκινήσει και πολλά events ήδη μας έχουν απασχολήσει με τις εμφανίσεις των διάσημων και τα εντυπωσιακά τους look.

Aυτό το ΣΚ ξεκίνησαν και τα catwalks, με μεγάλους οίκους να μας δείχνουν τις τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι είδαμε:

Jeremy Scott

Ένα galactic party είδαμε στο runway, neon χρώματα, animal prints, metallic μπότες, περούκες σε έντονες αποχρώσεις και όγκοι σε ιδιαίτερα πανωφόρια, δημιούργησαν το dress code για την rock band που είχε στο μυαλό του ο σχεδιαστής!

Ralph Lauren

Επιστροφή στα 20s! Eνα club εμπνευσμένο από την αισθητική της δεκαετίας του 20, με καλεσμένες ντυμένες με sequin φορέματα και σοφιστικέ tuxedo, αλλά και μοναδικές gown από τον σχεδιαστή που ξέρει απόλυτα το elegant look.

Τory Burch

Mία collection που συνδύασε την Αγγλική φινέτσα με τα volume κομμάτια των 80s, χαρίζοντας μας elegant looks με αέρινα φορέματα, ψηλόμεσα παντελόνια με κομψά tops και full skirts με flat shoes.

Tommy Hilfiger

Polka dots! Μία συλλογή με πουά, βελούδινα κουστούμια, party jumpsuits, και φορέματα έτοιμα για elegant εμφανίσεις. Φιόγκοι και wide leg pants έδειξε ο Αμερικάνος σχεδιαστής!

Read More

And More