SAG Awards 2020: Oι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο red carpet

Ο δρόμος μέχρι τα Oscar περιλαμβάνει πάρα πολλά βραβεία, ήδη έχουμε δει τα λαμπερά Critics’ Choice Awards αλλά και τις Golden Globes με μεγάλα ονόματα να εμφανίζονται και να κλέβουν τις εντυπώσεις!

Τα Sag Awards είναι τα επόμενα μεγάλα βραβεία που έγιναν εχθές το βράδυ στο LA και πολλές διάσημες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, χαρίζοντας μας glam looks.

Tι φόρεσαν, με τι το συνδύασαν, ποιον σχεδιαστή επέλεξαν και πολλά ακόμη στο ρεπορτάζ που ακολουθεί!

Το Tlife σου δίνει όλο το παρασκήνιο από τις red carpet εμφανίσεις που έλαμψαν!

Φωτογραφίες Getty Images, Splash

 

H Jennifer Lopez επέλεξε μία μαύρη gown του Georges Hobeika και συνεχίζει το bow effect που ξεκίνησε στις Golden Globes με ένα φόρεμα που έχει τέτοια λεπτομέρεια στην πλάτη, το look ολοκλήρωσε με lux κοσμήματα Harry Winton.

Η Charlize Theron εμφανίστηκε με 2 pieces Couture δημιουργία Givenchy, maxi φούστα με leg cut και crop sequin top και διακριτικά κοσμήματα.

 

Η  Scarlett Johansson συνεχίζει τις πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος στα red carpet και επιλέγει metallic blue gown του οίκου Armani με βαθύ ντεκολτέ και φίνα σκουλαρίκια.

H Nicole Kidman εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της φίλο Michael Kors και φόρεσε μια μπλε δημιουργία του με sequin top και maxi ruffle φούστα, το look συμπλήρωσε με glam πέδιλα.

Η Zoë Kravitz με εμφάνιση που θυμίζει Breakfast at Tiffany’s φόρεσε μία pastel strapless gown του οίκου Oscar de la Renta και λευκά γάντια.

Η Molly Sims δίνει χρώμα στο red carpet με μία silk fuchia δημιουργία Rasario με volume μανίκια  που της πηγαίνει πάρα πολύ!

Κλασικά κομψή η Michelle Williams με Louis Vuitton φόρεμα σε μαύρο χρώμα με off shloulder σχέδιο και μαύρα πέδιλα.

Η Jennifer Aniston με λευκό maxi silk φόρεμα που έχει φίνα ντραπέ σχέδια Dior θυμίζει εμφναίσεις της από red carpet events  των 90’s.

Η Margot Robbie σαν ambassandor του οίκου Chanel επέλεξε μία Couture δημιουργιά με halter σχέδιο στους ώμους και ruffle φούστα.

Η Jennifer Garner μετά από καιρό κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο red carpet με κόκκινο φόρεμα του οίκου Dolce Cabbana

H  Sophie Turner με fuschia φόρεμα του οίκου Louis Vuitton που έχει bustier top και maxi φούστα με leg cut.

H Winona Ryder με ένα Dior σύνολο, επέλεξε μαύρη tulle gown του οίκου και την συνδύασε με tuxedo blazer.

H Reese Witherspoon με metallic gown του οίκου Celine που έχει one shoulder σχέδιο και συνδύασε με two colors πέδιλα.

Η Renee Zellweger επέλεξε gown σε μπλε χρώμα με sculpture σχέδιο στο πάνω μέρος του Maison Margiela, και συνδύασε δύο ίδια bracelet σε χρυσό χρώμα για κόσμημα.

H Catherine Zeta Jones με metallic gown του  σχεδιαστή Julien Macdonald που έχει τονισμένους ώμους σε ασημένια απόχρωση και υπέροχα κοσμήματα Lorraine Schwartz.

Η Lupita Nyongo με floral gown που έχει metallic details και λευκο σχέδιο στο πάνω μέρος του οίκου Louis Vuitton.

H Margaret Qualley κάνει μία ανατρεπτική εμφάνιση με sequin κουστούμι του οίκου Chanel και την χαρακτηριστική καμέλια του lux brand σαν αξεσουάρ.

Read More

And More