Τα show που ξεχώρισαν χθες στη Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και χθες Σάββατο είδαμε μεγάλους οίκους να δείχνουν τις συλλογές τους.

HAIDER ACKERMANN

Τα πιο wired μαλλιά που έχουμε δει μέχρι στιγμή στα show του Παρισιού από τον Haider Ackermann, αλλά και τέλειες λεπτομέρειες στα σακάκια και στα παντελόνια που έδειξε για την χειμερινή του συλλογή! Στα highlightis του show ο Τimothee Chalamet στο front row!

NOIR KEI NINOMIYA

Γλυπτική τόσο στα ρούχα αλλά και στα μαλλιά για την νέα collection του οίκου, μαύρο και κόκκινο τα κυρίαρχα χρώματα και μάλλινες κατασκευές που έκοβαν την ανάσα!

HERMES

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου  Nadège Vanhee-Cybulski παραδίδει με τις συλλογές της μαθήματα για timeless classic style. Φόρμες που αγκαλιάζουν το σώμα και χρώματα είναι οι προτάσεις της για τον επόμενο χειμώνα!

ELIE SAAB

Φτερά σε υπέροχες δημιουργίες αλλά και πολυτελή κομψότητα από τον οίκο που πάντα με τις συλλογές τους μας ταξιδεύει με glam τρόπο! Άσπρο και μαύρο τα χρώματα της νέας σεζόν και tailored κομμάτια που μπήκαν στην λίστα με τα must have.

COMME DES GARCONS

Στο show το κάθε μοντέλο περπάτησε με το δικό του ξεχωριστό soundtrack, λίγο jazz, λίγο house, λίγο techno ενώ τα ρούχα είχαν ενωθεί μεταξύ τους με βάση το χρώμα και τα υλικά που αγαπάει η Rei Kawakubo.

 

 

Read More

And More