To show του οίκου Gucci έγινε πάνω σε ένα carousel!

Για μια ακόμη φορά το show του Gucci ήταν ανατρεπτικό, χθες στο Μιλάνο ο Alessandro Michele δημιούργησε ένα τεράστιο carousel για να μας δείξει την νεά του συλλογή του και σήκωσε τις κουρτίνες δίνοντας στους καλεσμένους την πιο ωραία…θέα!

Το μοντέλα αλλά και το backstage team ξεκίνησαν την προετοιμασία ενώ το κοινό καθόταν στις θέσεις του και μπορούσε να δει τα πάντα. Στην συνέχεια τα φώτα έκλεισαν και το carousel ξεκίνησε να γυρνάει με τα μοντέλα να ποζάρουν σαν κούκλες!

Το show ξεκίνησε και ήταν για μία ακόμη φορά amazing.

Μία συλλογή με mixed δεκαετίες αλλά με την βασική αισθητική του οίκου που συνδυάζει τέλεια τα playful looks με edgy details! Bελούδινα φορέματα με τετράγωνα κολάρα, φούστες με πλεκτό ύφασμα και δαντέλα, μοναδικά καπέλα και wired head pieces δημιούργησαν το νέο σύμπαν του Αlessandro Michele.

Σταυροί με γιλέκα από δέρμα, ρομαντικά παπούτσια και γάντια με details αλλά και οι πιο amazing color block συνδυασμοί για την νέα collection του Alessandro Michele. To romantic dark ύφος που αγαπάμε από τον οίκο δεν έλειπε ούτε από αυτή την συλλογή.

Χρωματιστά καλσόν με statement τσάντες και faux fur swing coats για την νέα συλλογή!

Δες  όλο το φαντασμαγορικό show:

Read More

And More