Oι 6 μεγαλύτερες τάσεις στα κοσμήματα για αυτό το καλοκαίρι

Όπως τα ρούχα και τα αξεσουάρ, έτσι και τα κοσμήματα επηρεάζονται από τις τάσεις, “διαμορφώνονται” σύμφωνα με τα must styles της σεζόν και αποκτούν το ύφος που θα θέλαμε για να ενταχθούν με επιτυχία στα trendy outfits που επιλέγουμε. Από ότι έχεις καταλάβει το βασικό θέμα του άρθρου θα είναι οι τάσεις στα κοσμήματα που θα φορέσουμε όλες το 2020, αλλά πρώτα θέλω να σου αποκαλύψω κάτι: όλα τα trends είναι φοβερά και δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις.

Τα κοσμήματα ανέκαθεν είχαν σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας και στην καρδιά μας! Τα φετινά trends λοιπόν, υπόσχονται ότι θα τα λατρέψεις και δεν θα θέλεις να τα βγάζεις από πάνω σου ούτε λεπτό. Το ύφος τους είναι all seasons και all day, οπότε δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Πάμε να δουμε τις 6 πιο δυνατές τάσεις για φέτος!

1.Χρώμα

Brandon Maxwell

Ξεχάστε τα σκέτα χρυσά ή ασημένια κομμάτια, οι σχεδιαστές έφεραν μια έκρηξη χρώματος για τα κοσμήματα του Καλοκαιριού . Υπήρχαν φωτεινά λουλούδια  και χάντρες στην Ulla Johnson, πολύτιμοι λίθοι στο Brandon Maxwell και ασυνήθιστα χρώματα στο Marc Jacobs and Ports 1961. Όσο περισσότερα χρώματα συνδυάζεις τόσο πιο εντυπωσιακό και στιλάτο αποτέλεσμα θα έχεις, άλλωστε το καλοκαίρι το χρώμα είναι βασική προϋπόθεση στις εμφανίσεις γιατί όχι και στα αξεσουάρ!

2.Ένα σκουλαρίκι

Prabal Gurung

Τα σκουλαρίκια πηγαίνουν σόλο αυτή τη σεζόν. Την νέα αυτή τάση είδμαμε στα show των  Prabal Gurung έως Tibi και Marc Jacobs. Το κλειδί για την επίτευξη αυτής της εμφάνισης; Επιλέξτε ένα statement κομμάτι που μπορεί να σταθεί…μόνο του.Σίγουρα ταιριάζει περισσότερο με minimal ή masculine σύνολα και θα δώσει μία avant-garde αίσθηση στην καλοκαιρινή σου εμφάνιση.Προτίμησε μεγάλα σκουλαρίκια άν θες να πετύχεις αυτή το trend.

3.Oversized αλυσίδες

Zimmermann

Φέτος οι αλυσίδες μεγάλωσαν στο show του Brandon Maxwell είχαν sparkling ύφος ενώ στο αντίστοιχο της Ζimmermann εμφανίστηκα σε λευκό χρώμα. Ένας ωραίος τρόπος να την συνδυάσεις είναι το contrast που μπορείς να κάνεις με ένα ντελικάτο ας πούμε απλό κολιέ και να δημιουργήσεις ένα mix chic αποτέλεσμα.Ένα trend που θα βλέπουμε για πολλές σεζόν ακόμη.

4.Κρίκοι

Οι κρίκοι ποτέ δεν έφυγαν από την μόα απλά φέτος προετοιμάσου να τους δεις να διπλασιάζουν το μέγεθος τους. Στο show των Proenza Schouler αλλα και στου Oscar de la Renta είχαν extra large μέγεθος. Βάλε στην ντουλάπα σου ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους για να τους φοράς με όλα σου τα σύνολα.

5.Statement κολιέ

Εντυπωσιακά, σχεδόν σαν γλυπτά ολοκληρώνουν συνήθως minimal σύνολα και δεν τα συνδυάζουμε με πολλά χρώματα. Φέτος είδαμε πολλά σχέδια και ξεχωρίσαμε τα κολιέ σε σχήμα φύλλου στο show του t 3.1 Phillip Lim και τα τύου αντίκα στο Gucci show.

6.Πέρλες

Annakiki

Κλασικό υλικό αλλά σε νέα σχήματα, περίεργα σκουλαρίκια μέχρι ιδιαίτερα head pieces στα καλοκαιρινά show των μεγάλων οίκων.Το νέο κύμα στις πέρλες δεν έχει να κάνει σε τίποτα με ότι θα βρίσκατε στο κουτί της γιαγιάς σας, κοσμήματα statement με ιδιαίτερο ύφος που θα δώσουν new style στα summer look σου.

 

Read More

And More