Βack to 80s, preppy style, Μatrix:Tι να αγοράσεις ώστε να φορέσεις σωστά αυτές τις 3 τάσεις!

Έχουμε ήδη ξεκινήσει μεγάλο αφιέρωμα με τις τάσεις της νέας σεζόν σε δύο μάλιστα μέρη ώστε να έχεις μία σαφή εικόνα του τι θα συμβεί φέτος στην μόδα!

Κάθε σεζόν τέτοια περίοδο βλέπουμε μαζί ότι καινούργιο έρχεται να μας συναρπάσει την νέα χρονιά ώστε σιγά σιγά να κάνεις τις πρώτες σου αγορές με νέα fashion items.

Σήμερα ξεχωρίσαμε 3 βασικές νέες τάσεις και θα τις δούμε άλλα έχουμε και ένα πρώτο ρεπορτάζ αγοράς ώστε να αγοράσεις τα πρώτα κομμάτια με βάση τα 3 αυτά new trends.

Back to 80’s

Λάμψη, έντονα χρώματα, διάθεση για party, τονισμένοι ώμοι είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής τάσης που μπορείς να την χαρείς κυρίως το βράδυ με λαμπερά σύνολα. Διάλεξε sequin κομμάτια και συνδύασε τα με basic κάνοντας ένα mix & match συνδυασμό ή επένδυσε σε edgy κομμάτια που θα φοράς για πάντα αφού η γοητεία των 80s έχει διάρκεια.

Για να δεις τις προτάσεις της fashion editor κάνε κλικ εδώ.

Μatrix

H ταινία σταθμός φέτος θα δώσει dark αισθητική στις εμφανίσεις σου. Δέρμα και vinyl θα απενεχοποιηθούν και οι τολμηρές θα τα φορέσουν όλη την ημέρα με πλεκτά σε neon χρώματα ή μεταξωτά πουκάμισα. Διάλεξε το δερμάτινο statement κομμάτι σου για φέτος και διάλεξε τον ήρωα της ταινίας που θα υποδυθείς αυτόν τον χειμώνα.

Για να δεις τις προτάσεις της fashion editor κάνε κλικ εδώ.

Preppy style

To σχολείο ξεκινάει σε λίγες μέρες αλλά το college style που μας προτείνει αυτή η νέα τάση έχει ξεκινήσει ήδη να μας κλέβει την καρδιά. Καρό με πλεκτά, πουκάμισα με φιόγκους και pretty φορέματα συνδυασμένα με loafers είναι τα βασικά βήματα για την τάση αυτή.

Για να δεις τις προτάσεις της fashion editor κάνε κλικ εδώ.

 

Read More

And More