Valentino, Givenchy, Βalenciaga: 3 μεγάλοι οίκοι στα catwalk του Παρισιού!

Μεγάλοι οίκοι παρουσίασαν και χθες τις νέες στους συλλογές στα πλαίσια της Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, πάμε να δούμε τι μας προτείνουν για τον επόμενο χειμώνα 3 iconic fashion brand!

Valentino

Classic tailoring σε παλτό και σακάκια που έχουν cape λεπτομέρειες, κοσμήματα αντί για κουμπιά και λάμψη τόσο σε basic κομμάτια όσο και στα βραδινά φορέματα που έμοιαζαν να αιωρούνται στο runway. Ο Pierpaolo Piccioli δημιούργησε σιλουέτες που έχουν απόλυτο style και βεβαίως ανανέωσε τις κλασικές τσάτνες του οίκου Atelier Bag Valentino Garavani δίνοντας τους νέο ύφος με soft όγκους.

Givenchy

 

 

Εμπνευσμένη από το κύμα της Noulelle Vague η νέα συλλογή του Givenchy περιλαμβάνει υπέροχες γραμμές με σχήματα που δίνουν μία δυναμική στην εμφάνιση αλλά και λεπτομέρειες όπως φτερά για αέρινες εμφανίσεις. Δεν έλειψαν τα mod στοιχεία όπως πουά και classic coats καθώς και υπέροχα κοσμήματα και παπούτσια που έκαναν εντύπωση.

 Balenciaga

Ps

Tα μοντέλα περπάτησαν σε ένα runway από νερό και οι φιγούρες είχαν τα εξής χαρακτηριστικά: έντονοι ώμοι σαν κώνοι σε silk αέρινα φορέματα αλλά και παλτό, μαύρες επιβλητικές σιλουέτες με μάλλινα σύνολα ή βελούδινα πανωφόρια, second skin φορέματα σε έντονα χρώματα που αγκάλιαζαν ασφυκτικά το σώμα. Η νέα συλλογή του οίκου μένει πιστή στην edgy αισθητική του Demna Gvasalia.

 

Read More

And More