Βella Hadid! Το μοντέλο που απογειώνει το street style

Εδώ και μερικά χρόνια η Bella Hadid κέρδισε τον δικό της χώρο στον λαμπερό κόσμο της μόδας, υπογράφοντας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, αλλά και με τα πιο γνωστά διάσημα fashion και beauty brands παγκοσμίως.Τα outfits της ενσωματώνουν πάντα τις τελευταίες τάσεις, και οι street style εμφανίσεις της είναι ιδανικές για copy the look, αφού έχει την μοναδική δυνατότητα να το κάνει πάντα update είτε με 90s στοιχεία και cargo details.

Στις πιο βραδινές εμφανίσεις της επιλέγει πιο σέξι σύνολα ενώ στην καθημερινότητά της λατρεύει το athleisure style. Η Bella έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ρούχα με εντυπωσιακά cutouts και συνήθως τα προτιμάει. Επίσης της αρέσει πολύ το ανδρόγυνο look που υιοθετεί με τον δικό της τρόπο προσθέτοντάς του σέξι πινελιές.

Αγαπάει ιδιαίτερα τα basic χρώματα, όπως μαύρο και λευκό, αλλά που και που τολμάει και πιο έντονες αποχρώσεις, όπως κίτρινο ή κόκκινο. Φέτος επενδύει επίσης και σε κοστούμια που συνδυάζει με sneakers ή hiker boots αλλά και σε cargo παντελόνια που υπερλατρεύει.

Πράγματι, ότι και να φορέσει η Bella Hadid το μετατρέπει αυτόματα σε fashion moment, casual και σέξι, με φαρδιά, boyfriend jeans και crop tops, αλλά και 90s στοιχεία της δίνουν μία θέση στις πιο στιλάτες γυναίκες της showbiz που αξίζει να παρακολουθείς!

Συνδυάζει τέλεια preppy items με leather στοιχεία, ένα κλασικό polo γίνεται super top για το edgy παντελόνι της και χρυσά κοσμήματα που ολοκληρώνουν στιλάτα το look.

Λατρεύει τα crop top και καλά κάνει αφού οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της επιτρέπουν να τα φοράει σχεδόν με όλα τα παντελόνια της.

Cargo details σε ένα masculine σύνολο έτσι όπως μόνο η Bella ξέρει να συνδυάζει, μία ζώνη που δίνει στο όλο look το απαραίτητο street style στοιχείο.

Ολόσωμη φόρμα σε cargo style με χρώμα που κάνει την διαφορά και συνδυασμένη με sneakers.

Loose ανδρικό παντελόνι που πάει τέλεια με ένα crop top δίνοντας το θηλυκό στοιχείο στο σύνολο.

Υπέροχο φόρεμα σε midi γραμμή με απόχρωση που αμέσως κάνει chic αίσθηση και nude pointy γόβες.

Λατρεύει τα gadget και δεν τα αποχωρίζεται ποτέ, θα την δεις να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ακουστικά τελευταίας τεχνολογίας σαν ένα downtown girl.

Μix & match! Space παντελόνι που μας ταξιδεύει στα 90ς με preppy σακάκι και μπερέ και βεβαίως τα αγαπημένα της 90s booties.

Έντονα χρώματα που αναδεικνύουν την επιδερμίδα τους όπως το πορτοκαλί συνδυασμένο με λευκό παντελόνι και μποτάκια που φοράει με belt bag.

Το masculine ύφος αποκτά sexy ύφος όταν το φοράει χωρίς…σουτιέν αφήνοντας το πάνω μέρος του σώματος να κλέβει τα βλέμματα.

Σακάκι σε pretty pink απόχρωση με το ίδιο πουκάμισο και τζιν με μπότες που έχει φορέσει από πάνω σε μία city εμφάνιση που μας αρέσει πολυ. Το καπέλο δίνει στο σύνολο extra cool ύφος.

Στην πρώτη της εμφάνιση στα ΜTV Music Awards φοράει ένα sexy σύνολο με top και φούστα σε ντραπέ ύφος που συνδυάζει με pvc πέδιλα.

Στην παραλία συνδυάζει το τζιν της με rope belt και μπαντάνα δίνοντας έτσι boho ύφος στο όλο σύνολο της.

Μαγιό με sexy cuts που αποκαλύπτουν το αψεγάδιαστο κορμί της και το συνδυάζει με τέλεια κοσμήματα!

Καρό παντελόνι που φοράει με crop top και οversized σακάκι που μας αρέσει πολύ!

Εpic εμφάνιση με Balenciaga φόρεμα σε ασπρόμαυρο ύφος και όγκο στα μανίκια, τα φορέματα σε goth ύφος είναι τα αγαπημένα της.

Τotal denim εμφάνιση με layering που είναι απόλυτα στιλάτο! Τζιν παντελόνι με coat και πουκάμισο όπως η Bella ξέρει να συνδυάζει άψογα.

Read More

And More