5 διάσημες ελληνίδες φωτογραφίζονται για μια ολοκαίνουρια σειρά προσώπου!

Πρωτοβουλίες που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα μου αρέσουν πολύ! Ειδικά όταν συνδυάζουν και την ομορφιά και την πολλαπλασιάζουν επί πέντε! Ok, ok! Σταματάω τους γρίφους και προχωράω στην είδηση!

Πέντε μοναδικές Ελληνίδες, που είχαν διαπρέψει την προηγούμενη δεκαετία στο χώρο του modeling επιλέχθηκαν από τη Symmetria, προκειμένου να γίνουν οι πρέσβειρες της νέας, επαναστατικής σειράς καλλυντικών προσώπου – The One Non-surgical lift.

Οι Εύη Αδάμ, Άντζελα Ευριπίδη, Δήμητρα Κωστάκη, Ρέα Τουτουνζή, και Κάλλι Τσιλίδου συμφώνησαν να φωτογραφηθούν όλες μαζί, για τη THE ONE, από τις πωλήσεις της οποίας, τους επόμενους μήνες, θα στηριχθεί το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “I Live For Me”. Το “I LIVE FOR ME” έχει στόχο την υποστήριξη ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα, σε ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους: την εξωτερική τους εμφάνιση.

Με πολύ ευχάριστη διάθεση, δεδομένου ότι οι κυρίες Τουτουνζή, Αδάμ, Κωστάκη, Ευριπίδη και Τσιλίδου έχουν να βρεθούν όλες μαζί φωτογραφικά περίπου μία δεκαετία, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση, από τη γνωστή φωτογράφο Κατερίνα Τσατσάνη. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Freddy Καλομπράτσος (να σου θυμίσω ότι λίγες μέρες πριν περάσαμε υπέροχα μαζί του σε ένα μοναδικό live beaucy chat!) και το hair styling η ομάδα του Ηλία Ζάρμπαλη. Τέλος, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ευαγγελία Πανωλιάσκου παραχώρησε τις δημιουργίες της για τους σκοπούς της φωτογράφισης.

Τι είπαν για την φωτογράφισή τους αλλά και το πώς τους φάνηκε η εμπειρία; Σου έχουμε κάποιες δηλώσεις!

Δήμητρα Κωστάκη: “Ένα πολύ δυνατό reunion για μία σούπερ κρέμα προσώπου”

Εύη Αδάμ: “Μία πολύ σημαντική κίνηση από τη Symmetria. Ιδιαίτερη η χαρά μου να συμμετάσχω σε μια τέτοια ενέργεια”

Ρέα Τουτουνζή: “Η Symmetria μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναβρεθώ με παλιές μου συνεργάτιδες και να βοηθήσω σ ένα σπουδαίο έργο”

Άντζελα Ευριπίδη: “Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το να δουλεύεις με φίλους, ενώ προσφέρεις ταυτόχρονα”

Κάλλι Τσιλίδου: “Μ’ ενθουσιάζει η ιδέα ένα τόσο καλό προϊόν να βοηθάει ένα τόσο σημαντικό έργο”

Δρ. Ν. Μεταξωτός: “Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που πέντε αναγνωρισμένες γυναίκες από το χώρο της ομορφιάς στηρίζουν το έργο του Μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME. Το I LIVE FOR ME φέρνει κοντά στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα μια ομάδα επιστημόνων, ιατρών, ψυχολόγων, καθώς και επαγγελματιών από το χώρο της ομορφιάς, για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, με απλές, πρακτικές, καθημερινές συμβουλές, σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις, να διαχειριστούν τις καθημερινές επιπτώσεις της ασθένειάς τους και να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα, το I LIVE FOR ME έχει ως στόχο, μέσω δράσεων ενημέρωσης, να πετύχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης για τον καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα”.

Τα έσοδα αυτά θα βοηθήσουν για την έκδοση ενός εγχειριδίου με πρακτικές συμβουλές που θα διατίθεται δωρεάν σε πάσχοντες.

Read More

And More