Αυτά τα γάντια είναι μάσκες χεριών και μπορείς να τα παραγγείλεις online!

Η πρώτη επίπτωση που είχε ο κορονοϊός στον beauty κόσμο ήταν τα σκασμένα χέρια ενώ στην πορεία θα έχουμε έξαρση εκζεμάτων από το συνεχόμενο πλύσιμο χεριών. Και δεν το λέω εγώ. Το λένε όλοι οι δερματολόγοι με τους οποίους μιλάω όλο αυτό το διάστημα (σύντομα θα δεις και σχετικό άρθρο).

Εδώ θα βρεις τις αγαπημένες μας κρέμες χεριών οι οποίες μάλιστα δεν κολλάνε (όλοι ξέρουμε πόσο ενοχλητικό είναι όταν συμβαίνει), αλλά αυτό που θα σε βοηθήσει ακόμη περισσότερο είναι μια μάσκα χεριών. Οι τελευταίες θυμίζουν γάντι και είναι εμποτισμένες με ενυδατικά συστατικά όπως κεραμίδια και άλλα λιπίδια που ενισχύουν την ενυδάτωση των χεριών. Βαλ’τις πριν πέσεις για ύπνο ή όσο βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix. Όταν τις βγάλεις τα χέρια σου θα είναι πολύ πιο ενυδατωμένα.

 

 

Magic Stripes Hand Repairing Gloves, €38.31, Make Me Up. Αυτά τα γάντια είναι εμποτισμένα με όλα τα ευεργετικά συστατικά για τα χέρια σου! Περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα, ενεργά κύτταρα, λάδι ελιάς, shea butter και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Πλένεις τα χέρια σου και τα στεγνώνεις πολύ καλά, τα φοράς για είκοσι λεπτά κάνοντας παράλληλα μασάζ αν θες (θα βοηθήσει να απορροφηθούν τα ευεργετικά συστατικά) και μετά αφαιρείς.

 

Sephora Aloe Vera Hand Mask, €2.00. Η αλόη είναι βασικό συστατικό ενυδάτωσης και μάλιστα αυτές τις μέρες έχουμε μάθει πόσο σημαντική είναι και στα αντισηπτικά προκειμένου να ενυδατώνουν τα χέρια και να έχουν μια πιο καλλυντική δράση. Οι συγκεκριμένες μάσκες, λοιπόν, είναι εμποτισμένες με αλόη και επιπλέον είναι και πολύ οικονομικές!

Last but not least: μπορείς να κάνεις και μόνη σου μια μάσκα χεριών και θα δεις πώς εδώ!

 

Read More

And More