Αυτή η φωτογραφία της Hailey Bieber θα σε κάνει να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου!

Να σηκώσει το κινητό της όποια πηγαίνει στον κομμωτή της δείχνοντάς του φωτογραφίες από διάσημες και ζητώντας ακριβώς τα ίδια μαλλιά. Σε προειδοποιούμε, λοιπόν, πως αυτή τη φωτογραφία δεν θα θέλεις απλώς να την δείξεις στον κομμωτή σου, αλλά θα σε κάνει να σηκώσεις και το κινητό σου και να κλείσεις ραντεβού. Ετοιμάσου για screenshot, λοιπόν!

Τις προηγούμενες μέρες η Hailey Bieber εμφανίστηκε στο Los Angeles με το τέλειο look: ένα tailored γκρι blazer, bra top, σορτς και τις signature rubber Bottega Veneta μπότες. Όμως, πέρα από το τέλειο #oot look είχε και το τέλειο hair look: ένα πιο απαλό ξανθό με σκούρα ρίζα και υπέροχο ντεγκραντάρισμα διά χειρός Cassondra Kaeding, η προσωπική της hair colorist που έχει αναλάβει μερικά από τα διασημότερα… κεφάλια (βλ. Kylie και Kendall Jenner, Cameron Diaz, Sophie Turner και πολλές ακόμη).

“Ενθουσιάστηκα όταν η Hailey μου είπε ότι θέλει να κάνουμε μια αλλαγή και μου ζήτησε κάτι πιο σκούρο στις ρίζες και πιο… χρυσαφένιο στις άκρες. Αυτή είναι η νέα τάση και θα δείτε πολλές διάσημες να πηγαίνουν πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα και σε κάτι που να κάνει λιγότερο contrast. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον με τα κομμωτήρια και όλοι αισθάνονται πιο καλά να έχουν ένα χρώμα κοντά στο φυσικό τους όταν θα αρχίσει η ρίζα να βγαίνει”, είπε η διάσημη hair colorist στην αμερικάνικη Vogue.

Ένας ακόμη λόγος να υιοθετήσεις αυτό το χρώμα!

 

Read More

And More