Beauty alert! Έρχεται συλλεκτική συλλογή Victoria Beckham και Estee Lauder!

Υπάρχουν στιγμές στην ομορφιά και beauty συνεργασίες για τις οποίες ανυπομονούμε! Μια τέτοια στιγμή- συνεργασία είναι και αυτή που μόλις ανακοινώθηκε από την Estee Lauder (ή σχεδόν μόλις!).

Το huge νέο, λοιπόν, είναι ότι η Estee Lauder συνεργάζεται με την Victoria Beckham και πως από κοινού πρόκειται να κυκλοφορήσουν μια συλλεκτική σειρά η οποία θα έρθει και στην Ελλάδα (yeah! yeah! yeah!) τον Σεπτέμβριο του 2016!

Για την συγκεκριμένη συνεργασία η Victoria Beckham που πολύ την συμπαθούμε για εξίσου πολλούς λόγους δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσω αυτή την συλλεκτική συλλογή με την Estee Lauder! Η όλη διαδικασία με ενέπνευσε πολύ και μου έδωσε και πολύ γνώση. Πάντα θαύμαζα την ίδια την Estee Lauder και την δυναμική εταιρία που δημιούργησε και είμαι ενθουσιασμένη που θα βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στο όραμα που είχε η ίδια για τις γυναίκες!”.

Αλήθεια, τι πιστεύεις ότι θα περιλαμβάνει αυτή η συλλογή μακιγιάζ; Ποντάρω σε ένα nude βερνίκι και οπωσδήποτε μια παλέτα με γήινες σκιές. Εσύ;

Read More

And More