Beauty alert! Η Nikkie tutorials έκανε το πρώτο της live με την Ελένη Φουρέιρα! Τι είπαν!

Αν ψήφιζε μόνο ο κόσμος της ομορφιάς είναι σίγουρο ότι η Ελένη Φουρέιρα θα ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision! Εχμ, και θα τολμήσω να κάνω αυτή την πρόβλεψη που ξεφεύγει από τα όρια του beauty: η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision!

Πριν λίγα λεπτά (αυτό το άρθρο γράφεται στις 21.18) η Ελένη Φουρέιρα μόλις ολοκλήρωσε ένα live στο instagram μετά από το κάλεσμα της Nikkie Tutorials. Σε περίπτωση που δεν έχεις παρακολουθήσει τις εξελίξεις, εδώ και κάμποσες μέρες η Nikki Tutorials αφιέρωσε κάμποσα stories στην Ελένη Φουρέιρα λέγοντας πως είναι το girl crush της για την φετινή Eurovision ενώ καλούσε τους 10 εκατομμύρια plus followers της να την ψηφίσουν.

Οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μέχρι στιγμής. Η πρώτη συνάντησή τους έγινε στα social μέσω αυτού του live όπου η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η φόρμα του Vrettos Vrettakos είναι όχι μια αλλά τέσσερις (οι πρόβες ήταν άπειρες και ήθελαν να αποφύγουν οτιδήποτε μπορούσε να πάει στραβά), είπε επίσης πως το μυστικό του μακιγιάζ της είναι να χρησιμοποιεί αρκετή loose powder γιατί… “χορεύω σαν τρελή”και η επιδερμίδα της είναι λιπαρή, ενώ κλείνοντας η Nikkie Tutorials είπε πως ανυπομονεί να την συναντήσει από κοντά και πως σύντομα θα την φιλοξενήσει στο κανάλι της στο youtube!

Δες το βίντεο

Πάντως, μέχρι αυτή τη συνάντηση μπορείς να μπεις εδώ και να μάθεις από πρώτο χέρι, δηλαδή το glam squad της Ελένης (aka Παντελής Τουτουντζής και Χρήστος Μπαϊραμπάς), όλα τα μυστικά για το beauty look της στη Eurovision. Από το highlighter μέχρι τη μάσκα που βάζει στα μαλλιά της! Για να το δεις κάνε κλικ εδώ. 

 

Read More

And More