Beauty room: δέκα φωτογραφίες για να φτιάξεις τις πιο stylish beauty γωνιές στο σπίτι σου!

Η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι πάντα κάπως δύσκολη. Ειδικά αν έχεις ξοδέψει τις προηγούμενες μέρες δίπλα στην θάλασσα βλέποντας ηλιοβασιλέματα (το καλύτερο ξόδεμα που έκανες ποτέ!). Στον κόσμο της ομορφιάς έχουμε δύο τρόπους να παρηγορηθούμε για την επιστροφή αυτή: ο ένας είναι τα ολοκαίνουργια λανσαρίσματα που μας περιμένουν. Ο άλλος είναι να ανανεώσουμε το σπίτι μας και πιο συγκεκριμένα τις beauty γωνιές μας (να σου θυμίσω ότι αυτή η στήλη είναι μια beauty addicted στήλη).

Ξεσηκώσαμε μερικές ιδέες από το Pinterest με αγαπημένες beauty γωνιές και tips αποθήκευσης των καλλυντικών σου. Ετοιμάσου για screen shot!

1. Βάλε τα καλλυντικά σου σε δίσκους σερβιρίσματος

Είναι μια πολύ stylish ιδέα που θα έχεις δει παντού στο instagram και στο pinterest. Επένδυσε σε δίσκους σερβιρίσματος για να τακτοποιήσεις τα καλλυντικά σου και ειδικά αυτά που χρησιμοποιείς καθημερινά. Έτσι, θα έχεις εύκολη πρόσβαση και δεν θα χάνεσαι ανάμεσα σε δεκάδες άλλα!

2. Πάρε μια παλιά πιατοθήκη

Τα vintage έπιπλα είναι πολύ μεγάλη τάση! Μπορείς να επενδύσεις σε μια παλιά πιατοθήκη, να την βάψεις λευκή, να τρίψεις από πάνω με γυαλόχαρτο ώστε να βγάλει αυτή την αίσθηση και να βάλεις εκεί όλη την συλλογή καλλυντικών σου. Θα βρεις δεκάδες και σε καταστήματα που πουλούν παλιά έπιπλα.

3. Τακτοποίησέ τα όλα σε κουτιά!

Αν σου αρέσει η clean cut διακόσμηση (ή αν έχεις όλους τους πλανήτες σου στην Παρθένο) επένδυσε σε λευκά κουτάκια μέσα στα οποία θα ταξινομήσεις τα καλλυντικά σου ανά κατηγορία. Αν από την άλλη δεν θέλεις να ξοδευτείς μπορείς να ντύσεις με λευκό χαρτί τα ήδη υπάρχοντα.

4. Επένδυσε στους καθρέφτες

Ένας ιδιαίτερος καθρέφτης μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα του boudoir σου, ειδικά αν σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες! Ο συγκεκριμένος είναι urban outfitters, μπορείς να τον βρεις online αλλά υπάρχουν δεκάδες ακόμη και σε καταστήματα στην Ελλάδα όπως Zara Home ή H&M Home.

5. Μην πετάς ποτέ τα βαζάκια από κεριά που έχουν τελειώσει!

Είναι το αγαπημένο μου tip διακόσμησης αφού είναι και πολύ stylish και εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις ένα σωρό πράγματα. Για να τα καθαρίσεις σωστά, τοποθέτησε πρώτα τα βαζάκια στην κατάψυξη ώστε να παγώσει το κερί και να μπορείς να το αφαιρέσεις πιο εύκολα.

6. Ναι στα μαρμάρινα τραπεζάκια!

Οι beauty γωνιές δεν χρειάζεται να είναι τεράστιες! Μπορείς να πάρεις ένα μαρμάρινο τραπεζάκι, να το βάλεις δίπλα στο κρεβάτι σου ή δίπλα από έναν καθρέφτη και να έχεις δημιουργήσει με αυτό τον τρόπο την τέλεια beauty γωνιά!

7. Διάφανες θήκες: stylish και πολύ πρακτικές!

Μας αρέσουν οι… διαφάνειες. Τα διάφανα νεσεσέρ και οι διάφανες θήκες καλλυντικών είναι αγαπημένα μας γιατί μας προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα καλλυντικά χωρίς να χάνουμε τον χρόνο μας ψάχνοντας. Η συγκεκριμένη είναι Muji και σημείωσε πως είναι ένα κατάστημα που πρέπει να επισκεφτείς στο επόμενό σου ταξίδι στο εξωτερικό.

8. Μαρμάρινοι δίσκοι για την συλλογή  αρωμάτων σου!

Αν έχεις μια τεράστια συλλογή από αρώματα Chanel, Diptyque και Byredo (μόλις ήρθαν στην Ελλάδα) που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τα διάφανα μπουκάλια και τα μαύρα καπάκια, θα γράφουν υπέροχα αν τα συγκεντρώσεις στην ίδια γωνιά.

9. Μεγάλοι vintage καθρέφτες

Αν ένα αγαπημένο combo: μάρμαρο και καθρέφτης με χρυσό περίγραμμα και vintage σκάλισμα. Το beauty chaos που θα στήσεις από κάτω θα γράφει υπέροχα!

10. Όλα σε μια βιβλιοθήκη

Αν η συλλογή καλλυντι9κών σου είναι τόσο μεγάλη ώστε το boudoir σου δεν αρκεί, επένδυσε σε μια βιβλιοθήκη και τοποθέτησε εκεί τα κουτιά σου και τα καλλυντικά σου ανά κατηγορία. Και σε αυτή την περίπτωση, οι δίσκοι σερβιρίσματος και τα ψάθινα καλάθια θα δώσουν ένα πολύ ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα!

PS: ελπίζουμε να είσαι αυτή η τυχερή που θα χαζεύεις αυτές τις εικόνες από την παραλία!

 

Read More

And More