Δες αυτό το βίντεο στο TikTok γιατί μπορεί να έχεις σγουρά μαλλιά και να μην το ξέρεις!

Το TikTok είναι μια τεράστια beauty ανακάλυψη πράγμα που θα έχεις διαπιστώσει ήδη ακόμη και αν έχεις ασχοληθεί μαζί του στοιχειωδώς. Γιατί στο TikTok υπάρχουν βίντεο με tips που σου λύνουν τα χέρια και που πραγματικά κάνουν δουλειά. Βίντεο που διαδίδονται από στόμα σε στόμα και γίνονται viral.

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω ανήκει σε αυτή την κατηγορία καθώς έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια views και φαίνεται να είναι από αυτά τα πράγματα που όλοι έχουμε σκεφτεί λίγο- πολύ. Ή, μάλλον, όλοι με σπαστά ή/και σγουρά μαλλιά έχουν σκεφτεί λίγο- πολύ, ειδικά μέχρι μια ηλικία στη ζωή τους που έβγαιναν από το ντους, στέγνωναν τα μαλλιά τους και χτένιζαν με βούρτσα από πάνω με αποτέλεσμα τα μαλλιά τους να φριζάρουν και να μην έχουν καμία φόρμα.

 

@alexxiswkinda worked.. but idk how to plop 🤷🏻‍♀️ ##fyp ##wavyhaircheck ##hair♬ original sound – danielllebellle

Η Danielle (θα την βρεις στο TikTok @danielllebellle) ανέβασε το βίντεο που είδες παραπάνω και στο οποίο λέει: “Όλη μου τη ζωή βούρτσιζα τα μαλλιά μου έτσι και το TikTok με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι έχω σγουρά μαλλιά!”. Για να τεστάρει τη θεωρία της, έλουσε τα μαλλιά της, τα χτένισε μέσα στο ντους και έχοντας βάλει conditioner, έβαλε ένα serum για μπούκλες και έπειτα τα τύλιξε με ένα βαμβακερό T-shirt. Όταν τα άφησε, αποκαλύφθηκαν οι τέλειοι κυματισμοί της. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι το παράδειγμά της ακολούθησαν πολλοί ακόμη χρήστες του TikTok και διαπίστωσαν ακριβώς το ίδιο και για τα δικά τους μαλλιά.

Βίντεο όπως αυτό…

@katieleigghhWHAT THE HELL!!! My hair is so curly 😻 credit to @danielllebellle for showing me this 🙌🏻 ##fyp ##GimmeLove♬ original sound – danielllebellle

Ή αυτό…

 

@danielllebellle😱Wait ‘til the end I- ##curls ##miraclecurl ##curlygirlmethod♬ original sound – danielllebellle

Και τώρα πήγαινε κάνε το τεστ! Ίσως ανακαλύψεις το ίδιο και για τα δικά σου μαλλιά!

 

Read More

And More