Δοκίμασα αυτό το προϊόν που κάνει φακίδες και έχω εθιστεί!

Δύο πράγματα: οι τάσεις αλλάζουν και αυτό που κάποτε θεωρούνταν not τώρα θεωρείται hot (για να ξαναθεωρηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον πιθανότατα και πάλι not) και εμείς οι γυναίκες θέλουμε ότι δεν έχουμε. Και οι δύο παραπάνω θεωρήσεις βρίσκουν την τέλεια εφαρμογή τους στις φακίδες που α) είναι τεράστια τάση β) όσες τις έχουν τις καλύπτουν και όσες δεν τις έχουν αναζητούν τρόπους να τις αποκτήσουν.

Το καλοκαίρι που πέρασε κυκλοφόρησε το πρώτο απόλυτα εξειδικευμένο brand, το Freck. Πριν κάποιες εβδομάδες βρέθηκα στο Λονδίνο και το βρήκα μπροστά μου στο κατάστημα Liberty. Ανοίγει παρένθεση: αν θέλεις να είσαι καλή σε αυτό που κάνεις θα πρέπει να δοκιμάζεις για να έχεις άποψη. Κλείνει παρένθεση.

Πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα μικροσκοπικό gadget με ένα μικροσκοπικό πινελάκι που μοιάζει με eyeliner σε καφέ χρώμα που μιμείται τέλεια τις φυσικές φακίδες. Είναι πανεύκολο στη χρήση, ενώ τα βήματα είναι τα εξής: αφού ολοκληρώσεις τη βάση σχημάτισε μικρές άτακτες τελίτσες και ταμπόναρε απαλά από πάνω. Το τελευταίο step είναι προαιρετικό και έχει να κάνει με το πόσο έντονες ή λιγότερο έντονες θέλεις τις φακίδες σου. Αν τις θέλεις λιγότερο έντονες ταμπονάρεις, αν τις προτιμάς περισσότερο έντονες τις αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά.

Από τότε που ανακάλυψα αυτό το gadget για τις φακίδες το χρησιμοποιώ καθημερινά και για practice (όσο περισσότερο κάνεις εξάσκηση τόσο καλύτερος γίνεσαι!) αλλά κυρίως γιατί είμαι εθισμένη στις φακίδες γιατί δίνουν στο τελικό σου look το πιο fresh και girly αποτέλεσμα που είχες ποτέ.

 
Στα πρακτικά: όπως σου είπα το Freck το εντόπισα πρώτη φορά το καλοκαίρι στα μεγαλύτερα site του εξωτερικού (τότε κυκλοφόρησε), το βρήκα στο Liberty του Λονδίνου (από εκεί το αγόρασα) αλλά πολύ πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει και στην Ελλάδα στο 4beautyservices. Κοστίζει €21.00 και η συσκευασία του είναι αρκετά μικρή αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη ποσότητα αφού το υγρό που περιέχει σου φτάνει για πολλουυυυυυυυς μήνες, ακόμη και αν κάνεις φακίδες κάθε-μια-μέρα. Και κάνω φακίδες κάθε μέρα! Όπως σου είπα, έχω εθιστεί!

 

Read More

And More