Μην φύγεις για διακοπές αν δεν πάρεις μαζί σου αυτό το νεσεσέρ!

Καλοκαίρι! Τα μήκη κονταίνουν, οι τσάντες γίνονται μικρότερες και χωράνε μόνο τα απαραίτητα, το μακιγιάζ μας επιβάλλεται να έχει μόνο τα απαραίτητα (καμιά μας δεν θέλει να έχει στρώσεις make up στο πρόσωπό της που μπορεί να αλλοιωθεί ανά πάσα στιγμή από τη ζέστη!).

Ερώτηση: ποια είναι αυτά τα “απαραίτητα” του μακιγιάζ; Το ‘χουμε! Στο T-Shop μόλις έφτασε το συλλεκτικό καλοκαιρινό kit bag της The Balm και περιέχει όλα όσα χρειαζόμαστε ακριβώς για να δείχνουμε όμορφες!

– Betty Loo Luminazer
Πούδρα λάμψης σε bronze απόχρωση με εξειδικευμένη φόρμουλα χωρίς έλαια και paraben – free. Φόρεσέ την στα μάτια και στα ζυγωματικά σαν μικρές δόσεις λάμψης.

– Plump your pucker Passion my fruit
Αυτό το lip gloss δεν είναι ένα ακόμη lip gloss! Αυξάνει τον όγκο των χειλιών χάρη στην ειδική φόρμουλα με εκχύλισμα μέντας ενώ με συστηματική εφαρμογή 30 ημερών βλέπεις εκπληκτικό αποτέλεσμα.

– Mini Kabuki Brush
Πινέλο για να απλώνεις το ρουζ και την πούδρα λάμψης σου.

– Βερνίκι νυχιών The Balm σε υπέροχη καλοκαιρινή απόχρωση

Το kit bag Oh So Pretty κοστίζει €42.00 και μπορείς να το παραγγείλεις τώρα στο T-Shop! Α! Κι ένα extra info: αν ψάχνεις δώρο για την κολλητή ή την αδερφή σου που γιορτάζει, αυτό θα ήταν το ιδανικό!

Read More

And More