Φούξια χείλη και nude νύχια! Το τέλειο δίδυμο που απογειώνει το look μας!

Σε πολλές συζητήσεις μου με make up artists υπάρχει πάντα ένας κοινός παρανομαστής: η ομορφιά δεν χρειάζεται υπερβολές! “Λίγο make up, concealer, μάσκαρα ένα έντονο κραγιόν και είσαι κούκλα” μου λένε οι περισσότεροι! Όσες φορές έχω ακούσει αυτή την beauty συμβουλή ψάχνω εκείνη την φωτογραφία που θα μου δώσει όλο αυτό σε εικόνα.

Surprise! Surprise! Μόλις την βρήκα! Έχει τραβηχθεί στα backstage του νεοϋορκέζικου οίκου Jenni Kayne και αποτελεί την προσωποποίηση του δροσερού προσώπου και της απόλυτης- χωρίς υπερβολές- ομορφιάς!

Όμως, το μυστικό της επιτυχίας του συγκεκριμένου look βρίσκεται στον συνδυασμό των φούξια χειλιών με τα super nude νύχια (όταν φοράμε έντονα χείλη όλες οι άλλες χρωματικές επιλογές πρέπει να είναι ήσυχες έτσι ώστε να τραβήξουμε τα βλέμματα εκεί. Προσωπικά, όμως, μου αρέσει πολύ και το αντίστροφο: άχρωμα χείλη και έντονα νύχια!).

Close look

To συγκεκριμένο χρώμα στα νύχια δεν προέκυψε από ένα και μόνο βερνίκι. Αντίθετα, είναι αποτέλεσμα συνδυασμού τεσσάρων αποχρώσεων που επιμελήθηκαν οι nail artists της CND. Πιο συγκεκριμένα, για την βάση χρησιμοποιήθηκε μια στρώση Dessert Suede σε οπάκ nude, από πάνω μια στρώση Copper Shimmer και έπειτα μια στρώση Rose Water. Το top coat που κάλυψε όλα αυτά τα χρώματα ήταν το Super Matte που έδωσε μια ματ όψη στο μανικιούρ.


Αυτά είναι τα βερνίκια που χρησιμοποιήθηκαν κατά σειρά

Όσον αφορά στα χείλη, εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα! Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας νέα κραγιόν σε φούξια απόχρωση. Είναι όλα τους έτοιμα να αποθεώσουν την εμφάνισή σου και να τον κάνουν να κρέμεται από τα… χείλη σου! Πριν, όμως, από αυτό θυμήσου τα μαγικά λόγια των make up artists. Κραγιόν, make up ανάλαφρης υφής και δύο στρώσεις μάσκαρα αρκούν για να είσαι κούκλα!

Read More

And More