Γνώρισε την νέα make up artist της Clinique και απόλαυσε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ δωρεάν!

Υπάρχει πάντα μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο make up που κάνουμε εμείς στον εαυτό μας και οι make up artist σε εμάς! Στην πρώτη περίπτωση το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καλό. Στην δεύτερη απλώς εκ-θα-μβω-τι-κό! Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν πριν από ένα μεγάλο event ή μια σημαντική έξοδό σου να μπορούσες να αφεθείς στα χέρια ενός επαγγελματία make up artist και να εμφανιστείς στο ραντεβού σου κούκλα;

Προσωπικά, δεν μπορώ να πω όχι σε αυτό το δώρο γι’ αυτό και στο event που οργανώνει η Clinique με αφορμή την συνεργασία της με τη νέα official make up artist της, θα είμαι εκεί!

Details please!
H αγαπημένη μας Clinique αποκτά την δική της official make up artist η οποία δεν είναι άλλη από την Κερασία Κούη- αγαπημένη πολλών περιοδικών για τα editorials τους και όχι μόνο.

“H συνεργασία με την Clinique ήταν για εμένα κάτι πολύ φυσικό, αφού χρησιμοποιώ τα προϊόντα Clinique από νεαρή ηλικία. Το στυλ που προτιμώ για να εκφράζω στο μακιγιάζ τις προσωπικότητες των γυναικών, είναι πάντα καθαρό, δροσερό, μοντέρνο και ποθητό, όπως και η Clinique”, μας είπε η Κερασία για την νέα συνεργασία της με την Clinique.

Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος…
Θα έχουμε την ευκαιρία όλες μας να απολαύσουμε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ από την Κερασία Κούη και να μάθουμε τις νέες τάσεις μακιγιάζ της Clinique σε επιλεγμένα καταστήματα όλο το χρόνο μερά από ραντεβού. Το μόνο που πρέπει να επικοινωνήσεις με τις Συμβούλους Clinique και να κλείσεις το ραντεβού σου. Όμως, κράτησε τις παρακάτω δύο ημερομηνίες για τις προσεχείς ημέρες, όπου μπορείς να βρεις την Κερασία Κούη στα παρακάτω stands της Clinique:
– 23.3 Hondos Center ΕΡΜΟΥ
– 7.4 Hondos Center OMONOIA
– 8.4 Hondos Center ΧΑΛΑΝΔΡΙ
– 15.4 Hondos Center ΚΑΛΛΙΘΕΑ
– 28.4 Hondos Center ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
– 29.4 Hondos Center ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Read More

And More