H Alicia Keys έχει ειδική make up artist για να βγαίνει… αμακιγιάριστη!

It’s official! Το bare face, το να κυκλοφορείς δηλαδή χωρίς ίχνος μακιγιάζ εκεί έξω, είναι παγκόσμια τάση την οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι η Alicia Keys και το έκανε ακόμη και η Kim Kardashian στο τελευταίο show του Balmain (ας πάρουμε το credit γιατί σε είχαμε προειδοποίησε γι΄αυτό!).

Όμως, παρακολουθώντας κανείς εντατικά την Alicia Keys θα απορούσε: τι στο καλό κάνει στο αμακιγιάριστο πρόσωπό της και είναι τόσο λαμπερή κάθε φορά και χωρίς μισό σπυράκι; Η απάντηση δόθηκε από την ίδια όταν ήταν καλεσμένη στο Today Show: η Alicia Keys έχει ειδικό make up artist γι’αυτό το… όχι μακιγιάζ. Και το όνομα αυτής, Dotti (στο εξωτερικό είναι γνωστή για τις τεχνικές της και το ότι δεν χρησιμοποιεί make up).

H Dotti με την σειρά της έδωσε συνέντευξη στο W και αποκάλυψε καναδυό μυστικά για το look της Alicia Keys. Είπε ότι κατά βάση αυτό που βλέπουμε είναι αποτέλεσμα κάποιων θεραπειών προσώπου, βελονισμού και πολύ καλής διατροφής. Όμως, εφαρμόζει κάποια έξτρα μυστικά που περιλαμβάνουν αγγούρια, λάδια προσώπου και ένα μηχάνημα- roller που κάνει παγωμένο μασάζ!

Μυστικό no 1: μασάζ με… πάγο!

Η Dotti είπε στο W ότι το μασάζ με παγάκια προκαλεί υπεραιμία στο πρόσωπο και αυτό το αναψοκοκκίνισμα υγείας. “Βάζω αυτό το roller στην κατάψυξη ώστε να είναι παγωμένο όταν κάνω μασάζ στο πρόσωπο. Δουλεύω πολύ στα σημεία του προσώπου στα οποία θέλω πραγματικά ενέργεια, αναψοκοκκίνισμα και ενυδάτωση. Αυτό το tip δίνει ζωή στο πρόσωπό της και κάνει την επιδερμίδα της να λέει “Γεια, σε αγαπώ!”.
Το συγκεκριμένο roller το εντοπίσαμε εδώ στο Amazon, κοστίζει 26 δολάρια αλλά αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία της online παραγγελίας μπορείς να το κάνεις ακόμη και με ένα παγάκι!

Μυστικό no 2 (και all time classic): αγγούρια στο πρόσωπο!
Aυτό που κάνει η Dotti είναι να λιώνει ένα ολόκληρο αγγούρι και να το τοποθετεί περιμετρικά του ματιού της αποφεύγοντας να πάει κοντά στα μάτια ενώ αν έχουν χρόνο ή η επιδερμίδα της Alicia Keys χρειάζεται ενυδάτωση θα απλώσει το λιωμένο αγγούρι σε όλο το πρόσωπο!

Μυστικό no 3: λάδι προσώπου

H Dotti λέει ότι τα λάδια είναι βασικό προϊόν για την φροντίδα του προσώπου της Alicia αλλά και γενικά! “Οι άνθρωποι δεν αντέχουν τα λάδια προσώπου και θεωρούν ότι αν έχουν λιπαρή επιδερμίδα δεν χρειάζονται λάδια. Ναι, χρειάζεστε!”, λέει. Το must have προϊόν για την Keys είναι το MV Organic Skincare που εντοπίσαμε εδώ και χρησιμοποιούν πολλές ακόμη stars όπως η Emma Watson και η Rosie Huntington- Whiteley.

Λοιπόν, πώς σου φάνηκαν τα tips της Alicia;

Read More

And More