H Kim Kardashian και η Kris Jenner λάνσαραν μαζί ένα νέο άρωμα εν μέσω κορονοϊού!

Στον κόσμο της ομορφιάς πολλά πράγματα θα γίνονταν τώρα, λανσαρίσματα και ενέργειες, αλλά τα περισσότερα έχουν παγώσει λόγω του κορονοϊού. Τα περισσότερα εκτός από εκείνα που ετοίμαζε η momajer Kris Jenner!

Το huge νέο της ημέρας (και όχι μόνο) είναι πως έχουμε το πρώτο μεγάλο λανσάρισμα εν μέσω κορονοϊού! Έχουμε την πρώτη συνεργασία ανάμεσα στην Kim Kardashian και την Kris Jenner και πρόκειται για ένα άρωμα το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας: “Ήθελα να δώσω στη μαμά μου κάτι που να ένιωθε πως ήταν πραγματικά εκείνη, κάτι για το οποίο θα ένιωθε περήφανη!”, είπε η Kim Kardashian και συνέχισε μιλώντας για το άρωμα: “Το μπουκάλι του αρώματος πραγματικά αντιπροσωπεύει αυτό το δέσιμο ανάμεσα στη μαμά και την κόρη ενώ όταν ήταν να διαλέξουμε ανάμεσα σε αυτό το μπουκάλι και ένα άλλο το οποίο ήταν απλώς στρογγυλό επιλέξαμε αυτό γιατί πραγματικά πιστεύω ότι εκπροσώπευε την μαμά μου με τα παιδιά της, με εμάς!”.

‘Οσον αφορά την μυρωδιά του ίδιου του αρώματος, η Kim Kardashian ανέτρεξε στα αρώματα και τα body lotion που είδε είχε και ήδη αγαπούσε η μαμά της ενώ η Kris Jenner πρόσθεσε: “Έχω τόσο θαυμασμό για τις γνώσεις της, όλα όσα κάνει για να δημιουργήσει αυτά τα προϊόντα αλλά και τα αρώματα τα οποία έχει φτιάξει ήδη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που κάνω αυτό το πράγμα μαζί της και λατρεύω το τελικό αποτέλεσμα!”.

Και κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε είναι το timing! Το άρωμα αυτό που φέρει το όνομα KKW X Kris λανσαρίστηκε εν μέσω πανδημίας και η οικογένεια Kardashian/Jenner δεν θα μπορούσαν να παραβλέψουν τις συνθήκες. Έτσι, λοιπόν, για κάθε αγορά που γίνεται από το λανσάρισμά του που έγινε λίγες ώρες πριν μέχρι τις 5 Μαΐου, το 20% των εσόδων θα πηγαίνει στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Blessings In A Backpack. “Θέλουμε να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε και νιώθω ευλογημένη που μέσα από τα προϊόντα μου μπορώ να το πετύχω!”, δήλωσε η Kim.
Το άρωμα κοστίζει 40 δολάρια και θα το βρεις online στο KKW Fragrance.

Read More

And More