H νέα σειρά μακιγιάζ Burberry και το πιο φλογερό κόκκινο!

Αν έπρεπε να ξεχωρίσω μια και μόνο τάση από τον Χειμώνα, αυτή δεν θα ήταν άλλη από την φυσική ομορφιά που επέβαλε στα catwalks ο οίκος Burberry. Δυστυχώς, όμως, η αλαβάστρινη επιδερμίδα αποτελεί προνόμιο λίγων γυναικών. Οι περισσότερες έχουμε πάντα την ανάγκη ενός make up που θα δώσει ομοιοχρωμία και λάμψη στο πρόσωπό μας. Ευτυχώς, η σειρά μακιγιάζ της Burberry ήρθε και στην Ελλάδα για να μας εξασφαλίσει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα που είδαμε και στις πασαρέλες.

Σε μια υπέροχη βραδιά με glamorous καλεσμένους, στο Hondos Center της Γλυφάδας έγινε και η παρουσίαση των προϊόντων. Εκεί, ένας από τους κορυφαίους make up artists, ο Γιάννης Σίσκος με μούσα του την Αναστασία Περράκη μας μύησε στο how to των προϊόντων. Κράτησε τα παρακάτω:

Στην σειρά Burberry θα βρεις make up με πολύ απαλές υφές που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα, μάσκαρα με το χαρακτηριστικό ταρτάν σχέδιο στο καπάκι, σκιές με πολύ ζεστά χρώματα εμπνευσμένα από την καμπαρτίνα Burberry αλλά και το πιο glamorous κόκκινο ever που έχει χαραγμένο σε όλη την επιφάνειά του επίσης το ταρτάν- σήμα κατατεθέν του οίκου. Αν βρεθείς νότια, πέρασε οπωσδήποτε μια βόλτα για να ανακαλύψεις από κοντά όλα όσα δεν μπορούν να ειπωθούν με λέξεις. Plus: τα stands της Burberry μεταφέρουν όλη την αίγλη του βρετανικού οίκου!

Read More

And More