H Selena Gomez μας δείχνει πώς να πλένουμε τα χέρια μας σωστά! Ποιες άλλες προκάλεσε να το κάνουν!

Πριν τον κορονοϊό για πολλά πράγματα αμφισβητούσαμε τους εαυτούς μας όχι, όμως, για το γεγονός ότι πλέναμε τα χέρια μας σωστά. Για την ακρίβεια, ήταν κάτι που δεν μας απασχόλησε ποτέ ιδιαίτερα. Εν μέσω κορονοϊού, αυτό είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης και μάλιστα, υπάρχει και αυτό το challenge που γίνεται στο instagram, το Safe Hands Challenge, όπου διάσημοι μας δείχνουν πώς να πλένουμε τα χέρια μας σωστά.

Η πιο πρόσφατη διάσημη που αποδέχτηκε το challenge αυτό ήταν η αγαπημένη μας Selena Gomez η οποία γύρισε το απολαυστικό βίντεο που μπορείς να δεις παρακάτω!

H Selena Gomez που αποδέχτηκε το challenge από την Arianna Huffington, ιδρύτρια της Hufington Post, μοιράστηκε στο instagram δύο βίντεο που την δείχνουν να πλένει τα χέρια της. Σε αυτά τα βίντεο η Selena κλείνει την βρύση ώστε να μην τρέχει το νερό όταν δεν χρειάζεται, περνώντας έτσι και ένα δεύτερο μήνυμα για την σωτηρία του πλανήτη. “Ξεκάθαρα δεν έπλενα τα χέρια μου σωστά όλο αυτό το διάστημα”, λέει και ταυτιζόμαστε όλοι μαζί της!

https://www.instagram.com/p/B-A3PkSDOoU/

Στο τέλος του βίντεο η ίδια προκάλεσε την Gigi Hadid, την Olivia Wilde και την Cardi B να κάνουν το ίδιο, ενώ σύμφωνα με το Popsugar, το #safehandschallenge δημιουργήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ποιους Έλληνες/Ελληνίδες θα ήθελες να δεις να το κάνουν;

 

Read More

And More