Video! H Bella Hadid παραείναι απασχολημένη με το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της για να ασχοληθεί με τον Weeknd!

Τις τελευταίες μέρες ο κόσμος έχει διχαστεί: γιατί ο Weeknd, o πρώην της Bella Hadid, βγαίνει με την Selena Gomez και είναι αυτοί που υποστηρίζουν την Selena και οι άλλοι που είναι με την Bella. Είμαι ξεκάθαρα με τους πρώτους. Αλλά οφείλω να παραδεχτώ την μικρότερη Hadid γιατί πριν λίγους μήνες έκανε πραγματικότητα στο όνειρό μας: να πέφτουμε πάνω στον πρώην μας και να είμαστε κου-κλά-ρες. Ότι, δηλαδή, έγινε στο show της Victoria Secret.

Κι ενώ κάποιοι γράφουν ότι η Bella Hadid έκανε unfollow την Selena, ότι ζει το δράμα της και άλλα τέτοια, εκείνη απλώς δοκιμάζει την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του Dior μαζί με τον Peter Philips…

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη την Bella, την Selena και τον Weeknd και κάνοντας focus στο μακιγιάζ του Dior, πρόκειται για μια συλλογή γεμάτη λάμψης, παστέλ χρώματα και ευκολοφόρετες παλέτες τεσσάρων χρωμάτων που είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις πώς τις χρησιμοποιείς.

Πάτησε play παρακάτω να το δεις στην πράξη!

Πάντως, αν αυτό είναι heartbreak make up η Bella φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα! Και αν παρακολουθεί αυτό το βίντεο κι ο Weeknd, ακόμη καλύτερα!

Read More

And More