Ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία, κάλυψη κ.α.! 10 κρέμες που τα κάνουν όλα!

Το καλοκαίρι δεν θέλουμε να φοράμε και πολλά! Κάτι ο ήλιος, κάτι η ζέστη το σώμα μας ιδρώνει εύκολα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το πρόσωπό μας! Μάλιστα, ελάχιστες από εμάς αντέχουμε την αίσθηση ενός βαρύ make up συν οι κρέμες που έχουν μπει από κάτω, αλλά όλες μας θέλουμε την κάλυψη που μας προσφέρει! Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν αντί για ενυδατική, αντηλιακή και foundation χρησιμοποιούσες μια κρέμα που τα κάνει όλα; Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όχι μόνο οι BB creams για τις οποίες σου έχουμε ξαναμιλήσει εδώ, αλλά και οι tinted creams, δηλαδή οι αντηλιακές ή ενυδατικές κρέμες που περιέχουν χρώμα.

Παρακάτω θα βρεις 10 τέτοια προϊόντα για κάθε ανάγκη και budget! Διάλεξε ένα και πες αντίο στην βαριά αίσθηση όλων αυτών των προϊόντων που πρέπει να φοράς και το καλοκαίρι!

BB creams



1. Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector.
Λόγω τιμής (€9.99) και όχι μόνο η Garnier έφερε την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας άσχετα με το budget. Με μόλις 10 ευρώ μπορείς να έχεις ενυδατική, αντιγηραντική, αντηλιακή και foundation. Τα ακόμη καλύτερα νέα είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε η νέα BB για ματ αποτέλεσμα για λιπαρές επιδερμίδες! Και δεν είμαι η μόνη που την χρησιμοποιώ! Δες εδώ ποια (διάσημη) άλλη

2. MAC Prep+Prime Beauty Balm SPF35 (€20.00). Είναι ελαφριά, μοιάζει να εφαρμόζεις πάνω ενυδατική κρέμα και απορροφάται γρήγορα. Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι ο δείκτης προστασίας που έχει αλλά και το χρώμα που δίνει ομοιοχρωμία στο πρόσωπο.

3. Estee Lauder Daywear Anti-oxidant BB creme SPF35 (€48.00). Αυτή η BB κουβαλά όλη την κληρονομιά της Estee Lauder σε σχέση με την αντιοξειδωτική δράση. Περιέχει στην σύνθεσή της ένα Super Anti-Oxidant Complex με πέντε συστατικά που δρουν ενάντια στην γήρανση και την περιβαλλοντική μόλυνση. Επιπλέον, λειτουργεί και ως αντηλιακή.

4. Dr Bandt Flexitone BB Cream (€38.90), αποκλειστικά στα Sephora. Η κρέμα FLEXITONE BB cream στοχεύει στις ατέλειες και στον ανομοιόμορφο δερματικό τόνο φωτίζοντας την επιδερμίδα. Η σύνθεσή της προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB προλαμβάνοντας τη γήρανση και ενυδατώνοντας τη. Λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές προστατεύοντας ενάντια στα σημάδια της γήρανσης.

Tinted creams

1. Lancome Renergie Multi- Lift Day (€111.50). Μια νέα και σύγχρονη φροντίδα δημιουργήθηκε από την Lancome: το “προϊόν άμεσης ανόρθωσης και φωτισμού”. Αποτέλεσμα ανόρθωσης σε συνδυασμό με δράση ενίσχυσης του φωτός για επιδερμίδα που δείχνει “ανορθωμένη”, άμεσα και ορατά φωτεινότερη, και όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ιδανικό της χρώμα.

2. Make Me Up Balm Shelter (€21.00). Σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχει ενυδάτωση και υψηλή αντηλιακή προστασία, ενώ ταυτόχρονα περιέχει τόση ποσότητα χρώματος ,όση χρειάζεται, ώστε να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος ,αφήνοντας μια απαλή ενυδατωμένη επιδερμίδα. Ιδανικό για τέλεια εμφάνιση και στην παραλία.Για περισσότερα info κάνε κλικ εδώ.

3. Caudalie Mineral Tinted Moisturizers (€17.90), σε επιλεγμένα φαρμακεία. Αυτές οι κρέμες με χρώμα (κυκλοφορούν για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες αλλά και σκούρες) που αποτελούνται κατά 79% από φυσικά συστατικά, ενυδατώνουν, φωτίζουν και κάνουν ομοιόμορφο το χρώμα της επιδερμίδας με μια μόνο κίνηση. Οι πολυφαινόλες από τα κουκούτσια των σταφυλιών προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Τα περλέ σωματίδια σε χρώμα χαλκού, σε συνδυασμό με χρωστικές ύλες που αντανακλούν το φως, χαρίζουν ομοιόμορφο και πολύ λαμπερό χρώμα.

4. Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15 (€30.90). Το Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF15 προσφέρει κάλυψη όλη την ημέρα και άμεση ενυδάτωση ενώ ενδυναμώνει την υδρολιπιδική ασπίδα, φέρνοντας σε μια ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδας μια υγιή ισορροπία. Make up που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ή ενυδατική που προσφέρει κάλυψη; Όπως και να το πεις, είσαι μέσα!

5. Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF30. Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα σε υγρή μορφή. Προσφέρει αντηλιακή προστασία και κάλυψη.

6. Frezyderm Sun Screen Tinted Face Cream SPF 50+ (€22.05). Έγχρωμη αντιηλιακή κρέμα προσώπου. Ιδανική για ανοιχτούς φωτότυπους δέρματος (I,II), φωτοευαίσθητα δέρματα και κάλυψη και προστασία δέρματος με ουλές, παλαιά εγκαύματα, σπίλους (ελιές).Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

And More