A-F33! Το νέο επαναστατικό συστατικό κατά των ρυτίδων και πού μπορείς να το βρεις!

Ρετινόλη, AHA, συνένζυμο Q10. Όλα τα παραπάνω είναι συστατικά που έχεις διαβάσει στην πίσω μεριά της αντιγηραντικής σου κρέμας. Όμως, ένα ολοκαίνουριο συστατικό έρχεται για να βάλει νέες βάσεις στο ζήτημα της αντιμετώπισης των ρυτίδων και το βρίσκεις αποκλειστικά στην αγωγή Αnew Clinical Pro Line Eraser με A-F33 της Avon! Και δεδομένου ότι πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο συστατικό, σίγουρα θα θέλεις να μάθεις περισσότερα. Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα info!

Anew από την Avon: 20 χρόνια ανακαλύψεις!

Από την ίδρυσή της, δύο δεκαετίες πριν, η σειρά περιποίησης επιδερμίδας ANEW εισήγαγε άκρως αποτελεσματικές ανακαλύψεις στην αντιγήρανση της επιδερμίδας , ξεκινώντας με την εισαγωγή της πρώτης σειράς προϊόντων στην αγορά με την τεχνολογία AHA (Άλφα Υδροξύ Οξέα) το 1992. Είκοσι χρόνια μετά , το εμπορικό σήμα Anew συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αντιγήρανση μέσω της συνεργασίας με την εταιρία NeoStrata , έναν παγκόσμιο ηγέτη στην εξειδικευμένη αντιγηραντική τεχνολογία . Σε συνεργασία με τη Neostrata, η Avon φέρνει ένα νέο ισχυρό μόριο στην αγορά το οποίο δεν διατίθεται ακόμα ούτε από δερματολόγους: το A-F33 , μία νέα ανακάλυψη στην μοριακή αντιγήρανση που υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στην περιποίηση επιδερμίδας.

Σε τι διαφέρει το ολοκαίνουριο μόριο Α-F33 με άλλα αντιγηραντικά συστατικά

Εμπνευσμένη από έρευνες βραβευμένες με Nobel , οι οποίες εξέτασαν τον μηχανισμό που μπλοκάρει την παραγωγή πρωτεϊνών , η αγωγή Clinical Pro Line Eraser αξιοποιεί τη δύναμη του A-F33 Aminofill , ενός καινοτόμου μορίου το οποίο εντοπίστηκε -μετά από δοκιμές σε δερματικά κύτταρα- , να δρα με τρόπο που άλλα γνωστά αντιγηραντικά συστατικά (όπως το γλυκολικό οξύ , η ρετινόλη και το συνένζυμο Q10) δεν μπορούν , απενεργοποιώντας το κλείδωμα του κολλαγόνου στα κύτταρα του δέρματος για να συμβάλει στην αξιοποίησή του . Το A-F33 είναι σχεδιασμένο να βοηθά στη διέγερση των δερματικών κυττάρων ώστε να παράγουν βασικά συστατικά για το δέρμα . Η αγωγή Anew Clinical Pro Line Eraser βοηθά στο να μειωθεί δραματικά η όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε μόλις επτά ημέρες.
Με απλά λόγια το κολαγόνο που παράγεται με φυσικό τρόπο από την επιδερμίδα και το οποίο με την πάροδο των χρόνων αδρανεί, μπαίνει ξανά σε λειτουργία!

Τι λένε οι top ειδικοί ανά τον κόσμο!

Για την δράση του A-F33 και της νέας κρέμας Anew Clinical Pro Line Eraser, μίλησαν εξειδικευμένοι επιστήμονες στο θέμα της ομορφιάς. Θέλεις να μάθεις τι είπαν για την νέα ανακάλυψη;

– Dr. Cheryl Karcher , Πιστοποιημένη Δερματολόγος και Επιστημονική Σύμβουλος της AVON :
“Η αγωγή ANEW Clinical Pro Line Eraser με A-F33 είναι πραγματικά τόσο εντυπωσιακή εξαιτίας όσων μπορεί να σημάνει στο μέλλον της αντιγήρανσης της επιδερμίδας. Οι βαθιές ρυτίδες αρχίζουν να μειώνονται από την πρώτη εβδομάδα χρήσης το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό για ένα προϊόν εστιασμένης αντιγήρανσης. Τα οπτικά αποτελέσματα του προϊόντος είναι επιβλητικά”

– Anthony Gonzalez, Senior Manager Περιποίησης Προσώπου, Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της AVON : “Την κατάλληλη στιγμή για την 20η επέτειο της ANEW , η AVON παρουσιάζει την επαναστατική αγωγή ANEW Clinical Pro Line Eraser με A-F33, μία πολύπλευρη προσέγγιση για την ενίσχυση του κολλαγόνου . Αυτή η επανάσταση στη μάχη κατά των ρυτίδων θα σημάνει το παιχνίδι της αλλαγής όπως έκαναν τα AHA και η Ρετινόλη το 1990”

– Barbara Green, RPh, MS, Αντιπρόεδρος Κλινικών θεμάτων και Τεχνολογίας της Εταιρείας NeoStrata :
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την AVON για να φέρουμε αυτήν την προηγμένη χημική ένωση στην αγορά και να παραδώσουμε μία πρωτοποριακή μεταμόρφωση στον κόσμο της αντιγήρανσης . Μέσα από αυτή τη συνεργασία με τους επιστήμονες της AVON , ανακαλύψαμε τα πλεονεκτήματα του μορίου A-F33 και είμαστε ενθουσιασμένοι σχετικά με τα αποτελέσματα που έχει στο δέρμα αυτή η ανακάλυψη καθώς και με το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η χημική ένωση , συνολικά , για το μέλλον της αντιγηραντικής βιομηχανίας”

Τα Αποτελέσματα της χρήσης της νέας Anew Clinical Pro Line Eraser

– Λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες αρχίζουν να μειώνονται σε μόλις επτά ημέρες
– Με την πάροδο του χρόνου , στο 100% ήταν ορατή η μείωση των λεπτών γραμμών
– Παράγει πάνω από 50% βελτίωση συνολικά σε λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες σε 11 εβδομάδες
– Πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική από μία εξειδικευμένη δερματολογική αντιρυτιδική θεραπεία
– 5 στις 10 γυναίκες , που σκέφτονταν να προβούν σε μία αισθητική επέμβαση και δοκίμασαν το ANEW Clinical Pro Line Eraser είπαν πως o ορός βελτίωσε την επιδερμίδα τους τόσο πολύ ώστε να αποφασίσουν να αναβάλλουν την επέμβαση

Μάθε περισσότερα για το A-F33

Τι είναι: Το Aminofill-33 είναι ένα παράγωγο αμινοξύ με επαναστατικό τρόπο δράσης , εντελώς διαφορετικό από άλλα κυρίαρχα αντιγηραντικά συστατικά όπως η ρετινόλη , τα AHAs , το συνένζυμο Q10 και το ενέσιμο κολλαγόνο .

Πώς δουλεύει:
Δρα σταματώντας έναν μηχανισμό που μπλοκάρει την παραγωγή ινών κολλαγόνου , κάτι το οποίο βοηθά την αποδέσμευση του μεγαλύτερου όγκου του λειτουργικού κολλαγόνου , βάση δοκιμών σε δερματικά κύτταρα ( Το κολλαγόνο είναι μία δέσμη πρωτεϊνών που αποτελούν το βασικό συστατικό του δέρματος ) . Η αγωγή ANEW Clinical Pro Line Eraser με A-F33 είναι σχεδιασμένο να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου σε μόλις 72 ώρες και να διεγείρει
Α. την παραγωγή λειτουργικού κολλαγόνου για τη μείωση της όψης των ρυτίδων ,
Β. ελαστίνης ( πρωτεϊνη που επιτρέπει την επαναφορά του δέρματος μετά από συστολή ή διαστολή ) και
Γ. fibrillin ( γλυκοπρωτεϊνη απαραίτητη για το σχηματισμό ελαστικών ινών στο δέρμα )

Προκολλαγόνο VS κολλαγόνο! Σε τι διαφέρουν;

Η διαμόρφωση του λειτουργικού κολλαγόνου εξαρτάται από το δέσιμο των μορίων προκολλαγόνου σε μορφή τριπλής έλικας . Σε κατάλληλα διαμορφωμένα κύτταρα αυτή η τροποποίηση ενζύμων γίνεται όταν τα μόρια προκολλαγόνου πλέκονται μαζί για να δημιουργήσουν αλυσίδες κολλαγόνου. Σε μερικές περιπτώσεις αυτή η διαδικασία γίνεται με λάθος τρόπο , μπλοκάροντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου και αφήνοντας ανεκμετάλλευτα τα αποθέματα προκολλαγόνου . Το A-F33 δρα μπλοκάροντας αυτά τα σφάλματα στην παραπάνω διαδικασία , επιτρέποντας στα νήματα προκολλαγόνου να σχηματίζουν περισσότερο κολλαγόνο (Βάση δοκιμών σε δερματικά κύτταρα).

Τι είναι το ANEW Clinical Pro Line Eraser με A-F33 : Η αγωγή Anew Clinical Pro Line Eraser με A-F33 είναι ένας ανάλαφρος ορός που αν χρησιμοποιηθεί δύο φορές την ημέρα για 11 εβδομάδες , έχει αποδειχθεί κλινικά ότι βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και έντονων ρυτίδων (Το 100% των ατόμων που το δοκίμασαν εμφάνισαν βελτίωση στην όψη των λεπτών γραμμών, καθώς επίσης το 96% έδειξε ορατή μείωση στις βαθιές ρυτίδες, μετά από 11 εβδομάδες χρήσης, που είναι διάστημα πιο σύντομο σε σχέση με τη δράση άλλων εστιασμένων αντιγηραντικών προϊόντων).

Σημείωσε ακόμη ότι…

– Η νέα New Clinical Pro Line Eraser κοστίζει €48.00
– Θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο
– Μπορείς να την παραγγείλεις αποκλειστικά και μόνο μέσω των αντιπροσώπων της AVON
– Για να βρεις κάποιον αντιπρόσωπο AVON καλέσε στο 800 11 60 110 ή κάνε κλικ στο
www.avoncosmetics.gr

Λοιπόν, εσύ θα πάρεις δραστικά μέτρα ενάντια στις ρυτίδες;

And More