Η Charlize Theron με baby bangs!

Όταν σκεφτόμαστε να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας, οι αφέλειες είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό: δεν πειράζεις το μήκος τους και αν αλλάξεις γνώμη τις κάνεις στην άκρη με ένα τσιμπιδάκι. Επειδή, όμως, 9 στις 10 που κάνουν αφέλειες αλλάζουν γνώμη, θα πρέπει να το σκεφτείς και δεύτερη φορά. Εκτός αν κάνεις αυτό που έκανε και η Charlize Theron.

Εξηγώ αμέσως! Η Charlize Theron εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Long Shot στην Νέα Υόρκη με πολύ κοντές και δυναμικές αφέλειες- γνωστές και ως baby bangs τις οποίες α) μπορείς να δεις παρακάτω β) είναι η πιο δύσκολη κατηγορία αφέλειες αφού δεν μπορείς να τις πιάσεις απλώς στο πλάι με δυο τσιμπιδάκια!

“Υπεύθυνος” για την αλλαγή που βλέπεις εδώ είναι ο hairstylist Adir Abergel ο οποίος είναι και ο ίδιος άνθρωπος που έβαψε τα μαλλιά της καστανά. Σε μια δήλωσή του είπε πως η “Charlize Theron είναι η πιο αγαπημένη του μούσα. Έχει απίστευτο fun να δουλεύεις μαζί της. Λίγους μήνες πριν αποφασίσαμε να γίνει καστανή και να κόψουμε τα μαλλιά της καρέ για τα Όσκαρ. Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι παίρνει ρίσκα και δοκιμάζει διαφορετικά στιλ. Για την πρεμιέρα της ταινίας, θέλαμε να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα και αποφασίσαμε να κάνουμε μερικές ψεύτικες αφέλειες!”.

Yeap! Οι αφέλειες που βλέπεις εδώ είναι κουμπωτές που σημαίνει πως μπαίνουν και βγαίνουν! Στις αρχές του TLIFE είχαμε κάνει ένα θέμα για τις κουμπωτές αφέλειες και μπορείς να δεις την διαδικασία βήμα προς βήμα εδώ! Έτσι, μπορείς να αλλάξεις χωρίς να δεσμευτείς σε τίποτα!

 

Read More

And More