Bracelet Nails: η νέα huge τάση στα νύχια! Τι μας είπε η top nail artist, Άννα Αλμπάνη!

Έχουμε trend alert και όλα τα info που πρέπει να ξέρεις γι’αυτό!

Αν ακολουθείς τους σωστούς λογαριασμούς στο instagram σίγουρα θα έχεις πέσει πάνω σε photo που δείχνουν νύχια στολισμένα με μικροσκοπικά μεταλλικά κοσμήματα και κλωστή. Πρόκειται για το μεγαλύτερο nail trend αυτή την στιγμή στην Κορέα που φέρει το όνομα Bracelet nails και είναι η επόμενη μεγάλη τάση που ακολούθησε τα glass nails.

Και όταν μιλάμε για τον συνδυασμό τάσεις+ νύχια υπάρχει αυτός ο συνειρμός: τάσεις+ νύχια= Άννα Αλμπάνη. Και μιας και το νούμερο της κορυφαίας στην Ελλάδα nail artist υπάρχει στο speed dial του κινητού μου, δεν είχα παρά να μάθω όλα τα info. Κράτησε σημειώσεις για τα τι και τα πώς, γιατί στο κάτω- κάτω αυτό που κυρίως σε αφορά είναι να το κάνεις και στα δικά σου νύχια!

Τι είναι το Bracelet Nails trend;
Το next big thing στo nail art! Πρόκειται για μια πρωτότυπη τεχνική που χρησιμοποιεί αληθινό κορδόνι και μικρο-κοσμήματα, για να δημιουργήσει το εφέ βραχιολού στα νύχια.
Από πού ξεκίνησε η τάση;
Για ακόμη μία φορά από τη Νότια Κορέα, τη χώρα trend- setter σε ό,τι σχετίζεται με nail art και προϊόντα ομορφιάς. Συγκεκριμένα, το nail salon Unistella στη Σεούλ ανέβασε πρώτο στο Instagram τα bracelet nails που δημιούργησε και έγινε χαμός. Το ίδιο ινστιτούτο βρισκόταν πίσω και από τα shattered glass nails.

Πώς προέκυψε το συγκεκριμένο trend;
Η top nail artist Eun Kyung Park, ιδιοκτήτρια του nail salon που αναφέραμε προηγουμένως, εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη τάση από τα γνωστά friendship bracelets. Ουσιαστικά μοιάζει σαν να φοράς βραχιολάκια στα νύχια σου και αν αυτό σε τρομάζει κάπως,σε καθησυχάζουμε ότι το αποτέλεσμα είναι αισθητικά άρτιο!

Άννα είσαι πάντα πολύ μπροστά στα trends. Πότε πιστεύεις ότι θα δούμε το συγκεκριμένο στην Ελλάδα;
Θα ήθελα να πω άμεσα, αλλά φοβάμαι πως σε οτι αφορά τα nail trends, όλα έρχονται με μία μικρή- έως μεγάλη- καθυστέρηση. Και όταν με το καλό έρθουν, δύσκολα υιοθετούνται.

Τι υλικά χρειάζεται κανείς για να υιοθετήσει το Bracelet Nail trend;
Όχι πολλά. Το βερνίκι της επιλογής σου, κλωστή/κορδόνι και μικρά μεταλλικά κοσμήματα: στρασάκια, κρίκους, ο,τι θα μπορούσε να έχει και ενα κανονικό bracelet δηλαδή. Για την τοποθέτησή του, θα πρέπει να έχουμε ειδικό λεπτό τσιμπιδάκι για να «πιάνουμε» τα υλικά σωστά.

Είναι ακριβό;
Όχι. Μπορείς να βρεις τα υλικά σε καταστήματα για κοσμήματα και χάντρες και τις κλωστές σε είδη ραπτικής.

Πόσο χρόνο περίπου παίρνει η διαδικασία;
Αν δεν έχεις υπομονή μην το κάνεις! Το συγκεκριμένο nail trend διαρκεί από 2-2,5 ώρες.

Μπορούμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα και με κλωστές;
Φυσικά! Αν και το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυχάνεται με συνδυασμό αληθινής κλωστής και λεπτές γραμμές βερνικιού, για αληθινό, πιο τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

Σε τι σχήμα και μήκος ταιριάζει αυτό το trend;
Είναι ιδανικό σε κοντό οβάλ ή τετράγωνο νύχι. Τip: θα δείξει ακόμα πιο ωραίο και εκλεπτυσμένο, αν επιλέξεις να το κάνεις πάνω σε nude νύχια.

Νύχια καλοκαίρι 2016: ποια είναι η πιο μεγάλη τάση τώρα και ποια είναι η δική σου αγαπημένη;
Φέτος παίζει πολύ to street art στα νύχια. Ολη η street culture της N. Υόρκης, με τα έντονα χρώματα και τα σχέδια που παραπέμπουν σε graffiti, είναι τάση για φέτος το καλοκαίρι. Mου αρέσει αυτή η τάση αποτελεί statement από μόνη της. Κάτι άλλο που θα φορεθεί φέτος είναι τα άτονα, πιο ουδέτερα κοραλί. Είναι υπέροχη απόχρωση για καλοκαίρι.
Θα σε δούμε να υιοθετείς αυτό το trend στα δικά σου νύχια;
Ναι γιατί όχι; Είναι fun, πρωτότυπο και καθόλου κραυγαλέο, λέω να το δοκιμάσω σύντομα!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το trend; Stay tuned γιατί τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούμε το Νύχι- Νύχι και η Άννα Αλμπάνη θα μας δείξει βήμα- βήμα όλη την διαδικασία για να υιοθετήσεις πρώτη το next big thing του nail art!

Read More

And More