Η Emma Watson έβαλε extensions! Δες εδώ το νέο της look!

Το story με την Emma Watson είναι λίγο πολύ γνωστό: έληξε το συμβόλαιό της με τον Harry Poter βάσει του οποίου δεν μπορούσε να πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά της, έκοψε ένα pixie cut, ανέβασε την photo της στο twitter και είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη. Έκλεισε και συμφωνία με την Lancome, ανανέωσε το συμβόλαιό της με τοRouge in Love Τα υπόλοιπα είναι ιστορία… Άρα το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι το εξής: τα μαλλιά της Emma Watson κάνουν από μόνα τους καριέρα!

Πριν από αρκετό καιρό στα βρετανικά Elle Awards είχε δηλώσει ότι σκέφτεται να μακρύνει τα μαλλιά της διότι όπως είχε δηλώσει με αυτό το hair look δυσκολεύεται να βρει ρόλους (δες εδώ το σχετικό άρθρο).

Σήμερα, η Emma Watson έβαλε μακριά καστανά extensions και βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο Bling Ring. Η ταινία βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία για μια συμμορία εφήβων γνωστή ως ‘Hollywood Hills Burglar Bunch’ η οποία έχει διαρρήξει σπίτια διασήμων όπως Paris Hilton και Megan Fox. Επιπλέον, φημολογείται ότι η Emma Watson θα πρωταγωνιστήσει στο remake της ταινίας “Η πεντάμορφη και το Τέρας”.

Επειδή, όμως, όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι και ο Κουτσογιαννόπουλος, το task εδώ είναι τα νέα μαλλιά της Emma Watson, τα οποία μάλιστα μάκρυνε για να πάρει τους ρόλους. Ορίστε, λοιπόν, το νέο της look!

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Emma Watson; Πώς την προτιμάς; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More