Η Kate Middleton έκανε ξανθά highlights για το καλοκαίρι!

Όταν μας πρωτοσυστήθηκε, η Kate Middleton ήταν υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς: είχε παχιά, πλούσια φρύδια που τα έκανε τάση (οι πωλήσεις των αντίστοιχων προϊόντων εκτοξεύθηκαν στα ύψη την περίοδο του γάμου της με τον πρίγκιπα) και δεν έβαφε τα μαλλιά της. Μάλιστα, την ίδια περίοδο είχαν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες από χορταστικά close ups που έδειχναν τις λευκές τρίχες της.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή της Kate Middleton! Όπως ότι έχει τρία παιδιά και βάφει τα μαλλιά της! Για το τελευταίο επέλεγε συνήθως μια καστανή απόχρωση πολύ κοντά στο φυσικό της, μέχρι που λίγες μέρες πριν την είδαμε με ξανθά highlights!

Η παραπάνω φωτό τραβήχτηκε κατά την διάρκεια του Addiction Awareness Week Gala Dinner που έγινε στο Λονδίνο και τα μαλλιά της Kate Middleton είναι δύο τόνους πιο ανοιχτά από αυτό που μας έχει συνηθίσει!

Fun fact: το ίδιο φόρεμα φορούσε το 2016 στο Art Fund Museum of the Year Gala, 14 μήνες μετά την γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte και τώρα το ξαναφόρεσε 14 ακριβώς μήνες μετά την γέννηση του πρίγκιπα Louis.

Fun fact 2: σε αντίθεση με την Meghan Markle, την οποία έχουμε δει ακόμη και με μαύρα νύχια, η Kate Middleton όταν δεν τα βάφει με το Mademoiselle ή το Ballet Slipers της Essie, τα αφήνει άβαφα.

Σου αρέσει η αλλαγή της;

 

Read More

And More