Η Lady Gaga είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Valentino!

Η Lady Gaga είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας κορίτσια εκεί έξω και όχι μόνο… μας! Η ίδια καθιέρωσε το individuality πολύ πριν το individuality γίνει αυτή η τεράστια τάση για την οποία όλοι μιλάμε σήμερα. Και αυτό της το χαρακτηριστικό την έκανε και μούσα του ολοκαίνουργιου αρώματος Valentino.

Το νέο, λοιπόν, είναι το εξής: ο οίκος Valentino λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο άρωμα με τίτλο Voce Viva και creative director τον Pierpaolo Piccioli και το άρωμα αυτό θα έχει μούσα του την Lady Gaga. “Φανταστείτε μια φωνή που θα περάσει το μήνυμα σε όλο τον κόσμο! Το άρωμα Voce Viva του Valentino έχει σκοπό να αγγίξει τις καρδιές όλων και να τους εμπνεύσει να ζήσουν το όνειρό τους”, είπε ο Piccioli ο οποίος επέλεξε την Lady Gaga να κάνει ευρέως γνωστό αυτό το μήνυμα, και συνέχισε: “Lady Gaga σημαίνει ελευθερία, συνείδηση, αγνή καρδιά. Η συμμετοχή της σε αυτή την καμπάνια ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τον συμβολισμό αυτού του project. Η Lady Gaga είναι το είδωλο μιας ολόκληρης γενιάς. Είμαι πολύ περήφανος που την έχουμε μαζί μας!”.

Το νέο επικοινώνησε μέσω instagram ο οίκος με την παραπάνω φωτό. Όσο για την καμπάνια, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα συνδυαστεί με την κυκλοφορία του ίδιου του αρώματος Voce Vita. Ανυπομονούμε!

 

Read More

And More