Η Selena Gomez μόλις έκανε το πιο τέλειο κούρεμα του καλοκαιριού!

Αυτή την περίοδο λίγο- πολύ όλες έχουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε τα μαλλιά μας. Και όταν τα κορίτσια εδώ στο γραφείο με ρωτάνε για ιδέες πάντα τους λέω να ανατρέξουν στα μαλλιά των διασήμων. Αυτό ακριβώς κουβεντιάζαμε για 1662η φορά όταν ακριβώς πάνω στην ώρα έπεσε στα χέρια μου (και στο scroll down του κινητού μου) αυτή η photo της Selena Gomez με τα νέα της μαλλιά.

Την photo ανέβασε στο instagram της η προσωπική της hair stylist, Riawna Capri, και δείχνει την Selena με κάποιες ασυμμετρίες και ένα πιο ξανοιγμένο χρώμα στο στεφάνι, δηλαδή γύρω- γύρω από το πρόσωπο. Η αλλαγή έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας της και αν έχεις σπαστά μαλλιά (οι περισσότερες έχουν τέτοια μαλλιά) καν’το οπωσδήποτε! Γιατί είναι sexy, stylish και εύκολο να το φτιάξεις, ειδικά για καλοκαίρι που λουζόμαστε κάθε μέρα.

Για το styling του συγκεκριμένου χτενίσματος μην ξεχνάς πριν πέσεις για ύπνο να πιάνεις τα μαλλιά σου σε δύο- τρία σινιόν και να λύνεις το επόμενο πρωί!

Τότε και τώρα! Θυμάσαι ότι η Selena Gomez ήταν κάποτε έτσι; Κάνε κλικ εδώ και δες όλα τα στάδια της θεαματικής αλλαγής της από τότε μέχρι σήμερα!

Read More

And More