Ηοt ανακάλυψη: Nέα tattoo σε… μανίκι! Απλώς το φοράς!

Λατρεύω την Megan Fox, μαζί και τα tattoo της. Μεγάλη μου αδυναμία αυτό της Marilyn Monroe που έχει στο εσωτερικό του χεριού της. Αλλά κάθε φορά που έχω πάρει την απόφαση να κλείσω ραντεβού για ένα tattoo υπάρχει κάτι που με κρατάει πίσω. Ξέρω τι είναι! Φόβος λέγεται: πρώτον, μην πονέσω και δεύτερον, μήπως απλά μια μέρα ξυπνήσω και το έχω μετανιώσει!

Κι ένα ιδανικό σενάριο: αν αυτό το tattoo μπορούσε να φοριέται ανώδυνα σαν μανίκι και να έχω την δυνατότητα να το βγάλω αν το βαρεθώ δεν θα υπήρχε πρόβλημα!

Τα καλά νέα; Το πράγματι ιδανικό μου σενάριο δεν είναι καθόλου υποθετικό! Η νέα beauty ανακάλυψη είναι τα fake tattoo που κυκλοφορούν σε μανίκι, σε καλσόν και σε bodies.

Δες εδώ τι εννοώ

Το tattoo μου σου θυμίζει κάτι από… διάσημο έλληνα σεφ; Πιθανόν! Η βασική του διαφορά όμως είναι ότι δεν είναι αληθινό! Απλώς, το φοράς όπως θα φορούσες ένα οποιοδήποτε άλλο μανίκι και είσαι έτοιμη!
Και μια καλή συμβουλή: αν αποφασίσεις να το φορέσεις, επίλεξε ένα κοντομάνικο T-shirt κι ένα ρολόι ή πολλά bangles ώστε να καλύψεις τις ραφές στο πάνω και κάτω μέρος και να δείχνει απόλυτα ρεαλιστικό!

Το tattoo- καλσόν. Μπορείς να το βρεις σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα σε ματ υφή και πάντα στο χρώμα του δέρματος.

Last chance info
Οι τιμές των tattoo είναι αρκετά οικονομικές. Πιο συγκεκριμένα, οι μπλούζες κοστίζουν €15.00, τα μανίκια €5.80, τα καλσόν €11.00. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα είναι η Fun Fashion (22950 39944).

Read More

And More