Κάναμε fish spa! Πώς μας φάνηκε; Που μπορείς να το βρεις;

Υπάρχουν beauty ειδήσεις που σου περνούν απαρατήρητες. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες άλλες που σε κάνουν να… ψαρώνεις! Φυσικά και το fish spa ανήκει στην δεύτερη κατηγορία: όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία αλλά και γιατί η ίδια η θεραπεία γίνεται με ψαράκια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα Garra Rufa τα οποία “ενστικτωδώς” (δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!) μαζεύονται γύρω από τα πόδια σου και σου κάνουν απολέπιση, “τρώγοντας” ψαράκια και άλλου είδους σκληρύνσεις.

Το Fish Spa, κέντρο που εξειδικεύεται σε αυτό, άνοιξε μόλις στην Αθήνα και φυσικά δεν μπορούσαμε παρά να το επισκεφτούμε. Έτσι, μόλις λίγες μέρες πριν τρία από τα κορίτσια του TLIFE (κι εγώ!), φορώντας το πιο καλοκαιρινό μας mood (το όλο σκηνικό θυμίζει κάτι από θάλασσα, την στιγμή που πας να βουτήξεις και διάφορα ψαράκια μαζεύονται στα πόδια σου!), κατηφορίσαμε την Αιόλου. Στο νούμερο 45 (μπαίνεις από το στενό) ανεβήκαμε στο πρώτο όροφο, βγάλαμε τακούνια και μπαλαρίνες, πλύναμε τα πόδια μας και τα βουτήξαμε μέσα στις ειδικές γυάλες με τα… ψαράκια- πεντικιουρίστ!

Ο χώρος του Fish Spa σε προδιαθέτει να χαλαρώσεις. Συμβουλή: παράγγειλε ένα αποτοξινωτικό τσάι (Detox) για να μπεις παντελώς στο κλίμα της χαλάρωσης και της αποτοξίνωσης!

Η πρώτη αίσθηση είναι λίγο περίεργη, περισσότερο λόγω του ότι δεν ξέρεις τι θα συμβεί…

Τα ψαράκια μαζεύονται στα πόδια σου και η απολέπιση ξεκινάει! Αυτό που νιώθεις είναι κάτι ανάμεσα σε μικρά τσιμπιματάκια και… γαργαλητό! Το Fish Spa διαρκεί 30 λεπτά και κοστίζει €18.

Στο Fish Spa θα βρεις και δύο μεγάλες μπανιέρες για όλο το σώμα. Χμμ… Θα το δοκίμαζες; Περιμένω σχόλια!

Και μερικές ακόμη πληροφορίες:
1.
Το Fish spa ή αλλιώς ιχθυοθεραπεία είναι μια φυσική μέθοδος περιποίησης κυρίως των κάτω άκρων, η οποία προέρχεται από την Τουρκία και εξασκείται κυρίως στην Άπω Ανατολή.
2. Αν θέλεις να κλείσεις ραντεβού (211 8003700) ζήτα να ενημερωθείς και για τα ειδικά πακέτα προσφορών.
3. Bonus: είναι ανοιχτό και Σάββατο! Σου προτείνω να το συνδυάσεις με μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μετά το shopping ή το window shopping αν το budget σου δεν σου το επιτρέπει, και πριν τον καφέ!
4. Έρχεται!!! Σου ετοιμάζουμε διαγωνισμό με δωρεάν επίσκεψη στο Fish Spa! Για περισσότερες λεπτομέρειες… stay tuned!

Read More

And More