Keira Knightley 4 Coco Mademoiselle! Δες πρώτη το τηλεοπτικό spot!

Παρακολουθώντας κάθε τηλεοπτικό spot που αφορά στην αρωματική οικογένεια της Chanel μένω με τα μάτια ορθάνοιχτα. Από τον διάχυτο αισθησιασμό, από το γεγονός ότι ταξιδεύεις μαζί του, από το ότι οι πρωταγωνίστριές του εκάστωτε spot είναι οι γυναίκες στις οποίες θέλεις να μοιάσεις… Κάθε φορά, ο λόγος είναι διαφορετικός και κάθε φορά οδηγούμαι στο εξής βιαστικό συμπέρασμα: είναι ό,τι πιο συναρπαστικό- αισθησικό- εντυπωσιακό έχω δει! Μετά από τέτοιες εικόνες τίποτα δεν μπορεί να με ενθουσιάσει περισσότερο! Και κάθε φορά έρχεται το επόμενο spot για να με διαψεύσει πα-νη-γυ-ρι-κά!

Κι εκεί που νόμιζα ότι το no 5 της Chanel με πρωταγωνίστρια την Nicole Kidman θα ήταν αξεπέραστο, η… δεσποινίς Keira Knightley με το αυθάδικο ύφος της, την chic ολόσωμη φόρμα της και τις δύο σταγόνες Coco Mademoiselle ακριβώς στα σημεία που πρέπει ανεβάζει τον πήχη του οίκου ακόμη πιο ψηλά!

Για να καταλάβεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται, παρακάτω σου έχουμε πολλά μαζεμένα! Το τηλεοπτικό spot, video από τα backstage των γυρισμάτων και συνέντευξη της Keira Knigthley για το Coco Mademoiselle.

Δες το τηλεοπτικό spot του Coco Mademoiselle με την Keira Knightley!



Tι λέει η Keira Knightley για το Coco Mademoiselle!

Δες όλο το backstage!

Read More

And More