Kylie εναντίον Taylor! Τα βάζει μαζί της με ένα… κραγιόν!

Ήρθαμε σε αυτή τη ζωή για να πάρουμε κάποια διδάγματα. Όπως ότι δεν πρέπει να τα βάζουμε ποτέ με τις αδερφές Kardashian- Jenner. Ας πάρω, όμως, τα πράγματα από μια κάποια αρχή: ο Kanye West έβαλε σε ένα τραγούδι του τον στίχο Taylor Bitch, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, η Taylor Swift θίχτηκε και η Kim έδωσε στην δημοσιότητα ένα ηχογραφημένο απόσπασμα στο οποίο η Taylor Swift μιλάει με τον Kanye West και συμφωνούν πως θα ήταν τέλειο να μπει ένας τέτοιος στίχος σε ένα τραγούδι και να δημιουργηθεί ντόρος.

Έκτοτε έχει ξεσπάσει πόλεμος στα social με διάφορους να παίρνουν θέση. Μόλις το έκανε και η Kylie Jenner αλλά όχι τουιτάροντας, αλλά με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο! Η Kylie μόλις κυκλοφόρησε ένα ακόμη κραγιόν (το no 566456141) του οποίου το όνομα απόχρωσης είναι το Exposed. Και πολύ βιάστηκαν να πουν ότι το Exposed είναι όπως… #KimExposedTaylorParty!


H απόχρωση είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω και σίγουρα δεν θα είναι ένα χρώμα που θα φορέσει ποτέ η Taylor Swift σε αντίθεση με την Kim Kardashian. Εν τω μεταξύ, ο πόλεμος στα social συνεχίζεται και ανάμεσα στα τόσα comments με το hashtag #KimExposedTaylorParty έχεις να διαβάσεις και για το νέο Lip Kit. Έξυπνο Kylie!

Read More

And More