Έρχονται τα πρώτα χριστουγεννιάτικα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Αυτή την περίοδο μου φτιάχνει τρελά την διάθεση διαφήμιση γνωστής αλυσίδας που μετράει αντίστροφα τις μέρες για τα Χριστούγεννα (όλοι καταλάβαμε!). Αυτό, όμως, που μου φτιάχνει ακόμη περισσότερο τη διάθεση είναι οι πρώτες αφίξεις χριστουγεννιάτικων προϊόντων στο γραφείο μου. Πολλά και όλα τους πολύ ιδιαίτερα, αλλά υπάρχουν πάντα εκείνα που ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος!

Ένα από αυτά είναι και η συλλεκτική σειρά Kiehls & Koons που έρχεται για να βοηθήσει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο καθώς το 100% (ναι!) των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί γι’ αυτόν το σκοπό.

Λεπτομέρειες, παρακαλώ!
Ένας από τους δημοφιλέστερους και πλέον αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της εποχής μας, ο Jeff Koons συνεργάζεται με την Kiehls και “ντύνει” τα μπουκάλια της σειράς Limited Edition Creme de Corps Holiday Collection (συνολικά τέσσερα προϊόντα) με το εντυπωσιακό έργο του Tulips του Koons. Τα χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους σκοπούς του Koons Family Institute, μέλους του Διεθνούς Κέντρου Αγνοούμενων και Κακοποιημένων Παιδιών (ICMEC), που μάχεται ενάντια σε όλες τις μορφές κακοποίησης των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας και της απαγωγής παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Όσα δεν ξέρεις για τον καλλιτέχνη

Ο Jeff Koons έγινε διάσημος για τις θρυλικές γλυπτές δημιουργίες του – Rabbit (1986), Michael Jackson και Bubbles (1988) – και για τα δημόσια γλυπτά του, όπως το μνημειώδες γλυπτό από λουλούδια Puppy (1992) που εκτίθεται αυτή την περίοδο στο Rockefeller Center και είναι μόνιμα εγκατεστημένο στο μουσείο Guggenheim του Μπιλμπάο. Ένα άλλο γλυπτό από λουλούδια, το Split Rocker (2000), εγκαταστάθηκε στο Παλάτι των Βερσαλλιών το καλοκαίρι του 2008. Ήταν η πρώτη φορά που ο διακεκριμένος αυτός χώρος άνοιξε τις πύλες του σε έναν καλλιτέχνη εν ζωή.

Ωστόσο, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν για τον καλλιτέχνη είναι ότι έχει ένα γιο, τον Ludwig, ο οποίος έχει πέσει θύμα απαγωγής. Ο Jeff έχει δώσει μάχη σε δύο ηπείρους για να πάρει πίσω το γιο του. Όμως, παρά τη φήμη και την επιρροή του, δεν τα έχει καταφέρει. Ο Jeff υποστηρίζει με πάθος την προστασία των παιδιών και συνεχίζει το έργο του για το ICMEC, μέσα από αυτή τη συνεργασία και την ίδρυση του The Koons Family Institute on International Law & Policy.

Last chance info
Το κάθε προϊόν της σειράς κοστίζει περίπου €50.00 ενώ αγαπημένο μας είναι το Creme de Corps Body Moisturizer με αντλία που ενυδατώνει ακόμη και την πιο τραχιά και αφυδατωμένη επιδερμίδα ενώ έχει υπέροχο άρωμα. Δοκίμασέ το οπωσδήποτε, αξίζει… διπλά τον κόπο!

Τα προϊόντα Kiehls θα τα βρεις στα Hondos Center Koλωνακίου και Γλυφάδας και στο Attica

Read More

And More