Μάσκαρα Ηypnose Doll Eyes! Δοκίμασέ την τώρα μέσω… facebook!

Μάσκαρα! Όταν βρούμε την αγαπημένη μας δεν την αποχωριζόμαστε ποτέ. Όταν πάλι δεν την έχουμε βρει, πηγαίνουμε για shopping, επενδύουμε σε μια νέα, επιστρέφουμε σπίτι, την δοκιμάζουμε με αγωνία κάποιες μέρες και για μια ακόμη φορά απογοητευόμαστε γιατί δεν ήταν τελικά αυτή που ζητούσαμε… Και ξανά από την αρχή, στον φαύλο κύκλο της αναζήτησης της τέλειας μάσκαρα!

Ξέχασέ τα όλα! Μετά το λανσάρισμα της Hypnose Doll Eyes (το νεότερο μέλος της… πολύτεκνης οικογένειας μάσκαρα της Lancome) ήρθε και η λύση στο πρόβλημα του “είναι ιδανική αυτή η μάσκαρα για μένα;”.

Πώς;
Μπες στη σελίδα της Lancôme Greece στο Facebook και αναζήτησε την εφαρμογή «Hypnôse Doll Eyes». Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει στις χρήστριες (βλ. όλες εμάς) να δοκιμάζουν εικονικά το αποτέλεσμα της νέας μάσκαρας και τις αποχρώσεις της παλέτας σκιών ματιών «Hypnôse Doll Eyes», ως κούκλες «Doll Eyes». Η χρήστρια (βλ. εμείς) πρέπει απλώς να ανεβάσει μια φωτογραφία (είτε από τον υπολογιστή της είτε από ένα άλμπουμ στο Facebook) στην εφαρμογή, και να δώσει ορισμένες πληροφορίες για τον τόνο της επιδερμίδας, το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών, το χρώμα των ρούχων, τη διάθεση και τις αγαπημένες αποχρώσεις της. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, η χρήστρια βλέπει μια έκδοση «Doll» του εαυτού της, την οποία μπορεί να αναρτήσει στο Facebook και να μοιραστεί με τις φίλες της!

Κι ένα cute video για τον… κουκλόκοσμο της Lancome!


Πώς σου φαίνεται η ιδέα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More