Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι το νέο πρόσωπο μεγάλου brand περιποίησης μαλλιών!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι αγαπημένο fashion icon! Και είναι και beauty icon οπότε ήταν θέμα χρόνου να συνεργαστεί με ένα brand καλλυντικών και πιο συγκεκριμένα περιποίησης μαλλιών όπως έκανε. Θέλεις να μάθεις τι και πώς; Σου παραθέτω το beauty νέο όπως έφτασε στο email μου πριν λίγο…

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι το νέο πρόσωπο του Fructis από την Garnier!


Πολύ αγαπημένος από το κοινό για το ταλέντο του και τα υπέροχα τραγούδια του, ο Θοδωρής έχει όλα τα προσόντα για να ανακηρυχθεί σε hair icon μιας και τα μαλλιά του είναι σήμα κατατεθέν του. Ο δυναμισμός του χαρακτήρα του και το στιλ του αποτελούν σημαντικό όχημα για το Fructis που είναι ένα δυναμικό brand και απευθύνεται σε νέους με αυτοπεποίθηση και όρεξη για καινούρια πράγματα.
Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας Fructis #piodynata που αφορά την σειρά Fructis Grow Strong και είναι το 1ο σύστημα ενδυνάμωσης για αδύναμα μαλλιά που σπάνε, ο Θοδωρής Μαραντίνης θα εκπροσωπήσει την καμπάνια για μαλλιά υπέροχα, δυνατά, γεμάτα υγεία και λάμψη.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής με αισιοδοξία και πολύ ενθουσιασμό για τη νέα συνεργασία με το Fructis, δήλωσε: «Πάντα αγαπούσα το Fructis, αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει απόλυτα. Η φιλοσοφία πίσω από το #piodynata με εκφράζει γιατί κρύβει ένα μήνυμα δυναμισμού που θέλω να αισθανθεί ο κόσμος μαζί μου, μέσα από τα τραγούδια μου. Πάμε #piodynata, δεν πρέπει να μας πτοεί τίποτα!»
Πώς σου φαίνεται ο Θοδωρής Μαραντίνης ως νέο πρόσωπο της Garnier Fructis;

Read More

And More