Όλοι οι celebrities που πείραξαν τα μαλλιά τους στην καραντίνα!

Είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιούμε τόσο έντονα ότι εμείς και οι διάσημοι έχουμε πολλά περισσότερα κοινά από όσα νομίζαμε. Γιατί όπως εμείς έτσι κι αυτοί είναι κλεισμένοι σπίτια τους και δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα με τα μαλλιά τους: η ρίζα μεγαλώνει, τα μήκη μακραίνουν και τελικά όλοι βαριούνται τόσο πολύ που καταλήγουν να πειράζουν τα μαλλιά τους.

Η μεγαλύτερη beauty συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου ήσυχα, ειδικά αν δεν έχεις skills. Αν πάλι επιμένεις να το κάνεις, ιδού παρακάτω τι μπορεί να συμβεί. Συγκεντρώσαμε όλους εκείνους τους διάσημους που “πείραξαν” τα μαλλιά τους εν μέσω καραντίνας και σίγουρα όχι πάντα με επιτυχία!

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus κάνει μια σειρά από καθημερινά live στα οποία μάλιστα έχει δώσει και όνομα: λέγονται Bright Minded. Σε αυτή την σειρά η ίδια έδειξε live πώς έκοψε τις αφέλειές της και παρά το γεγονός ότι είπε ότι το αποτέλεσμα δεν της άρεσε καθόλου, εμείς έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη.

Ricky Martin

O Ricky Martin είναι ένας από τους πολλούς διάσημους που έβαψαν τα μαλλιά τους ροζ. Και είναι τόσοι πολλοί αυτοί οι διάσημοι ώστε άνετα θα μπορούσε να υπάρξει ειδική κατηγορία! Τολμάμε να πούμε ότι μας αρέσει!

Pink

H τραγουδίστρια που νόσησε από τον κορονοϊό στις πρώτες μέρες της καραντίνας επιχείρησε να κόψει τα μαλλιά της. Είχε πιει παραπάνω, ήταν κάτι που δεν είχε ξανακάνει πριν οπότε αναπόφευκτα το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο κολακευτικό.

Tallulah Willis

Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore που βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τους γονείς της και τα αδέρφια της αφέθηκε στα χέρια του μπαμπά της που της ξύρισε τα μαλλιά. Λίγο η καραντίνα, λίγο το Unorthodox στο Netflix και το buzz cut κοντεύει να γίνει το πιο hot κούρεμα τώρα!

Elle Fanning

H Elle Fanning χρησιμοποίησε την ημιμόνιμη βαφή της Kristin Ess, Rose Gold Temporary pink και έβαψε τα μαλλιά της peachy. Αν υπάρχει μια περίοδος για τους διάσημους να πειραματιστούν με κάτι διαφορετικό είναι αυτήν εδώ που δεν έχουν γυρίσματα ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να τους δεσμεύει ως προς το beauty look τους.

Jennifer Love Hewitt

H ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από την κομμώτριά της όταν ανέβασε αυτή την φωτογραφία που την δείχνει με ροζ μαλλιά. Το πιο εντυπωσιακό; Δεν περιμέναμε ποτέ από την ίδια να είναι τόσο τολμηρή. Τελικά η καραντίνα μας βγάζει έναν εντελώς άλλο εαυτό.

Wells Adams

Μια άλλη μεγάλη κατηγορία είναι οι διάσημοι που δίνουν την σκυτάλη- ξυριστική- ψαλίδι στις αγαπημένες τους για να τους κόψουν εκείνες τα μαλλιά. Αυτό έκανε και η Sarah Hyland με συμπαθητικά αποτελέσματα.

Αλήθεια, εσύ έχεις τολμήσει ή σκέφτεσαι να πειράξεις τα μαλλιά σου;

 

Read More

And More