Ο πιο εύκολος τρόπος να δείχνεις πολύ hot αυτό το Σ/Κ! Δεν χρειάζεσαι μακιγιάζ!

Τι έχεις κανονίσει για σήμερα; Αν είχες βάλει πρωινό ραντεβού για mani-pedi ή μια θεραπεία προσώπου με την αισθητικό σου, πιθανότατα να είναι πολύ αργά πια για να το ακυρώσεις! Όμως, κράτα αυτό το hint για το επόμενο weekend! Γιατί αυτό που σε κάνει πιο όμορφη ακόμη και από τα μαγικάζ χέρια της αισθητικού σου είναι το… μαξιλάρι σου! Και ναι, υπάρχουν πια και επίσημα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι ο ύπνος μας ομορφαίνει!

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν τα αποτελέσματα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία και δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal. Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν 23 άτομα ηλικίας 18-31 ετών και τα οποία φωτογραφήθηκαν δύο φορές. Την πρώτη έπειτα από έναν οχτάωρο ύπνο και την δεύτερη έχοντας κοιμηθεί μόλις πέντε ώρες.

Αργότερα, 65 άλλα άτομα κλήθηκαν να δουν τις φωτογραφίες τους και να πουν σε ποιες από τις δύο photo οι φωτογραφιζόμενοι ήταν πιο ελκυστικοί, όμορφοι και ερωτεύσιμοι (να σημειωθεί ότι οι πόζες ήταν ακριβώς ίδες, από την ίδια απόσταση ενώ οι συμμετέχοντες στο πείραμα φορούσαν ακριβώς τα ίδια ρούχα!). Μάντεψε τα αποτελέσματα; Όλοι συμφώνησαν, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν, ότι πιο ελκυστικά ήταν τα άτομα μετά από τον οκτάωρο ύπνο!

Αν, λοιπόν, αναζητάς το κλειδί της ομορφιάς, ξανασκέψου το: το πείραμα μιλάει από μόνο του κι εσύ δεν έχεις παρά να βάλεις σε αδράνεια το ξυπνητήρι σου, τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα!

Και μιας και μιλάμε για beauty sleep, τσέκαρε εδώ τα 9 must tips για να γίνεις καλύτερη στο… κρεβάτι!

Read More

And More