Σήμερα η τελευταία μέρα του διαγωνισμού με τα αρώματα!

Άρωμα: το μαγικό εκείνο “ελιξίριο” που σε κάνει ακαταμάχητη και σε χαράζει αιώνια στην μνήμη του. Σκέψου το: πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί να μυρίζεις ένα άρωμα και αμέσως να σου έρχεται στο νου το πρόσωπο εκείνου που το φορούσε κάποτε;

Στο TLIFE έχουμε δύο αγαπημένα: το Sensous Noir της Estee Lauder και το Be Delicious της DKNY! Το καλύτερο; Μπορεί να γίνουν δικά σου! 30 μέρες ένα άρωμα κληρώνεται καθημερινά σε μια τυχερή από εσάς. Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκίνησε ήδη! Μην το χάσεις!

Πώς μπορείς να διεκδικίσεις το αγαπημένο σου άρωμα!
Η διαδικασία είναι απλή: γίνε φίλη μας στο fanpage του TLIFE στο Facebook (κάνε κλικ εδώ). Καθημερινά θα ανακοινώνεται εκεί το διάστημα κατά το οποίο μπορείς να συμπληρώνεις την φόρμα με τα στοιχεία σου. Έπειτα, πρέπει να αναζητήσεις την φόρμα στην σελίδα του TLIFE (στο ειδικό banner του διαγωνισμού θα αναγράφεται η ένδειξη “Τώρα”) και απλώς να ακολουθήσεις τις οδηγίες.
Extra info: την φόρμα μπορείς να την συμπληρώσεις όσες φορές θες κι έτσι να αυξήσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ η μεγάλη νικήτρια.

Οι νικητές της κάθε μέρας
Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011:
Η Ιωάννα Κοντογιάννη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011: Η Ελένη Μπάλλη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011: Η Έλενα Νιβολιανίτη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011: Η Μαρία Λάμπρου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011: Η Αθηνά Τσογιά είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011: Η Μαρίνα- Σπυριδούλα Κόλυβα είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011: Η Όλγα Καπούλα είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011: Η Χρυσούλα Μπιλάλη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Tετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011: Η Ρία Κοδοσάκη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου: Ο Γιάννης Λιόλιος είναι ο νικητής του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου: Η Βούλα Βάσσου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Σάββατο 15 Ιανουαρίου: Η Βάγια Μπελέχα είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Κυριακή 16 Ιανουαρίου: Η Αλκμήνη Σαρρή είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου: Η Νατάσα Ταξίδου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Τρίτη 18 Ιανουαρίου: Ο Στέφανος Τοπάλης είναι ο νικητής του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Τετάρτη 19 Ιανουαρίου: Η Ιωάννα Ζησιοπούλου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου: Η Ελένη Σίνη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου: Η Ελένη Δικαιούλια είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Σάββατο 22 Ιανουαρίου: Η Ισμήνη Δανιά είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Κυριακή 23 Ιανουαρίου: Η Εύα Παπαντώνη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου: Η Ελευθερία Μάρκου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Τρίτη 25 Ιανουαρίου: Η Μάρθα Γιαννοπούλου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Τετάρτη 26 Ιανουαρίου: Η Ασημίνα Θεοδόση είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Πέμπτη 27 Ιανουαρίου: Η ΄Εφη Κυριακοπούλου είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου: Η Χριστίνα Καμπάση είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Σάββατο 29 Ιανουαρίου: Η Ελένη Καββαδία είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Κυριακή 30 Ιανουαρίου: Η Ιωάννα Γκροπάλη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Δευτέρα 31 Ιανουαρίου: Η Σταυρούλα Σπυρέλη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.
Τρίτη 1 Φεβρουαρίου: Η Νάντια Βαλέρη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα Sensuous από την Estee Lauder.
Tετάρτη 2 Φεβρουαρίου: Ο Σεραφείμ Ξυνοτρούλας είναι ο νικητής του διαγωνισμού για αυτή την μέρα και κερδίζει ένα άρωμα DKNY Be Delicious.

Πάρε… μυρωδιά!
Ας σε συστήσουμε, λοιπόν, στα δύο αγαπημένα μας αρώματα που προσεχώς θα γίνουν δικά σου!

DKNY BE DELICIOUS

Μας συστήθηκε πέντε χρόνια πριν και έκτοτε μας αποπλανεί καθημερινά με τον ίδιο τρόπο που αποπλάνησε η Εύα τον Αδάμ με ένα μήλο! Η γυναίκα που το φορά είναι δροσερή και sexy, ζωηρή και απόλυτα fresh. Είναι τυχαία άραγε το γεγονός ότι πωλούνται 11.000 μπουκάλια ημερησίως;
Εμείς στο TLIFΕ σου χαρίζουμε ένα μήλο… (σχεδόν!) την ημέρα. Απλώς συμπληρώνεις την φόρμα όταν πια ο διαγωνισμός ξεκινήσει και αποκτάς ένα Eau de Toilette Be Delicious.

SENSUOUS NOIR ESTEE LAUDER

Aισθητική, μυστηριώδης, είναι η γυναίκα που μπορεί να σε αποπλανήσει με ένα και μόνο της βλέμμα! Είναι η γυναίκα του Sensuous Noir, ή αλλιώς εσύ αφού κερδίσεις στον διαγωνισμό του TLIFE. Ροζ τριαντάφυλλο, lily και πατσουλί είναι μερικά μόνο από τα συστατικά του που είναι εκεί για να ξελογιάσουν κάθε σου αίσθηση!

Δες εδώ το σχετικό βίντεο

Λοιπόν, τι λες; Ποιο άρωμα θα ήθελες να γίνει δικό σου; Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα. Stay tuned εδώ!

Read More

And More