Σκέφτεσαι να ανανεώσεις τις beauty γωνιές σου μετά τις διακοπές; Δέκα ιδέες για να το κάνεις!

Κάθε φορά που επιστρέφουμε από διακοπές νιώθουμε αυτή την έντονη ανάγκη για ανανέωση. Ακριβώς για να έχουμε ένα ακόμη project να αναλάβουμε και να μην μείνει το μυαλό μας κολλημένο στο πόσο φανταστικά ήταν τις προηγούμενες μέρες.

Το project για εμάς τις beauty addict είναι η ανανέωση της γωνιάς εκείνης που τακτοποιούμε τα καλλυντικά μας και το pinterest μια τέλεια πηγή έμπνευσης που δεν μας απογοητεύει ποτέ. Εκεί ανατρέξαμε για μια ακόμη φορά και ιδού το top 10 μας!

Η ανανέωση θέλει φαντασία. Μια ραφιέρα η οποία μπαίνει στην κουζίνα μπορεί να μεταμορφωθεί ωραιότατα σε μια ραφιέρα που θα τοποθετήσεις τα καλλυντικά σου σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Bonus: δεν πιάνει χώρο ενώ παράλληλα αξιοποιείς ανεκμετάλλευτα σημεία.

Το πιο απλό έπιπλο, ακόμη και η πιο αδιάφορη συρταριέρα μπορεί να αποκτήσει στιλ αν την βάψεις ή αν προσθέσεις έναν καθρέφτη που μοιάζει με παλιό. Και φυσικά, τα βιβλία θα ενισχύσουν το στιλ. Μάλιστα, δεν είναι απαραίτητο να είναι τοποθετημένα σε κάποιο βάζο. Μπορείς να τα βάλεις και σε κάποια κανάτα που αγόρασες από τις διακοπές σου στο νησί.

Ενίσχυσε τον beauty χώρο σου με χρώμα, εξίσου χρωματιστά βάζα και αρκετά λουλούδια. Αν αποφασίσεις να επενδύσεις και σε ένα καινούργιο έπιπλο, τότε μιλάμε για total makeover!

Μικρές λεπτομέρειες που αγαπάμε: τα κρύσταλλα της μαμάς για να βάλεις μέσα τα δαχτυλίδια σου ή ακόμη και την τεράστια συλλογή σου από κλάμερ. FIY: τα κλάμερ είναι τεράστια τάση!

Αν θέλεις να παρατείνεις το καλοκαίρι στον beauty χώρο σου μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να εντάξεις είναι μια μικρή ψάθινη τσάντα και ένα μεγάλο κοχύλι. Bonus: οι μαρμάρινες επιφάνειες που δεν έχουν εποχή και έτσι κι αλλιώς δίνουν πολύ στιλ.

Είναι ένα tip που αγαπάμε και που σου έχουμε ξαναγράψει γι’αυτό: κοντά στο κρεβάτι βάλε σε ένα μικρό δοχείο τα απαραίτητα καλλυντικά που πρέπει να εφαρμόζεις προτού κοιμηθείς ώστε να μην τα ξεχνάς ποτέ. Το lip balm είναι ένα από αυτά και αν το βάλεις και σε κοχύλι που μάζεψες το καλοκαίρι από την παραλία, ακόμη καλύτερα!

Μια ιδέα να δημιουργήσεις το δικό σου boudoir είναι να πάρεις ένα μικρό τραπεζάκι, ακόμη και ένα τραπεζάκι σαλονιού, να το τοποθετήσεις στην κρεβατοκάμαρα και να τοποθετήσεις πάνω του έναν ωραίο καθρέφτη.

Τα κεριά είναι ένα στοιχείο που πάντα θα δίνει στιλ στο beauty corner σου. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε Diptyque μπορείς να πάρεις απλά ολόλευκα κεριά που θα “γράψουν” εξίσου υπέροχα.

Ένα πορτατίφ είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην γωνιά που έχεις τα καλλυντικά σου. Αυτό εδώ από μουράνο είναι παντού στο pinterest και στο instagram!

Και last but not least, επειδή η οργάνωση παίζει σημαντικό ρόλο: πάρε τις πιο απλές θήκες από μαγαζιά με είδη σπιτιού και γράψε απ’ έξω τι περιέχουν. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξεις με τις ώρες τι υπάρχει πού!

 

Read More

And More