Σου αποκαλύπτουμε τα 5 μυστικά ομορφιάς της Kate!

Αγαπημένο μου και ίσως πιο δύσκολο beauty task είναι να μαθαίνω τα μυστικά ομορφιάς διαφόρων stars, ελληνίδων και μη. Όταν, όμως, η συγκεκριμένη “star” για την οποία μιλάμε έχει πλέον και βασιλικές καταβολές, τότε η αποκάλυψη των μυστικών ομορφιάς της αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον.

Ο λόγος, φυσικά, για την Kate η οποία κατάφερε να μπει στην λίστα με τις πιο εντυπωσιακές νύφες που άφησαν ιστορία. Τι έκανε, όμως, η Kate για να είναι τόσο λαμπερή στον γάμο; Και αν το πάμε και λίγο παραπέρα, ποιο είναι το beauty routine της ώστε να καταφέρει να “ξελογιάσει” έναν πρίγκηπα; Κορίτσια, αν ψάχνετε κι εσείς τον πρίγκηπά σας, ορίστε πέντε μυστικά ομορφιάς που θα τον κάνουν να σας ερωτευτεί!

1. Οι αγαπημένες κρέμες της Kate
Aν νομίζεις ότι η Kate ξοδεύει μια ολόκληρη περιουσία για την περιποίηση του προσώπου της, ετοιμάσου να αναθεωρήσεις. Η δούκισσα Katherine, όπως την αποκαλούν πλέον, είναι λάτρις των προϊόντων Karin Herzog και δεν είναι η μόνη. Αγαπημένα της προϊόντα είναι η Oxygen Face Cream (κοστίζει κάτι λιγότερο από 40 ευρώ) και η Vita-A-Kombi 3 (περίπου 25 ευρώ) την οποία τοποθετεί τοπικά στα σπυράκια.

Η Οxygen Face Cream που χρησιμοποιεί καθημερινά στην επιδερμίδα της η Kate


Kαι η Vita-A-Kombi 3 που τοποθετεί τοπικά στα σπυράκια

2. Το κομμωτήριο που επισκέπτεται

Είναι πλέον γνωστό ότι το styling των μαλλιών της για τον γάμο το ανέλαβε ο επί 8 χρόνια κομμωτής της Kate, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας Middleton, Richard Ward. Η Kate, λοιπόν, έκλεινε ραντεβού συχνά στο κομμωτήριο του Richard Ward Hair & Metrospa όπου και εφάρμοζε μια συγκεκριμένη θεραπεία πριν το σεσουάρ. Πρόκειται για την θεραπεία Everyday Keratin Infusion (κοστίζει μόλις 6.95 λίρες) και λειτουργεί ως εξής: μετά το λούσιμο εφαρμόζεται κατά μήκος των μαλλιών μια σύνθεση πολυβιταμινών. Οι βιταμίνες με την θερμοκρασία του σεσουάρ εισχωρούν στα “κύτταρα” της τρίχας δίνοντας αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα. Υποθέτουμε ότι πλέον για την θεραπεία αυτή, ο Richard θα επισκέπτεται το παλάτι!

3. Το hair styling του γάμου


Η Kate είχε δώσει μόνο μια εντολή στον κομμωτή της: “Θέλω ο William να με αναγνωρίσει και να μην δει μια άλλη μπροστά του!”, πράγμα το οποίο και έγινε. Ο Richard έφτασε στο ξενοδοχείο που διέμενε η Kate στις 6 π.μ. ενώ ακούγεται ότι οι δυο τους έκαναν πρόβες για το νυφικό χτένισμα εδώ και 4 μήνες. Τα προϊόντα styling που χρησιμοποιήθηκαν για το… βασιλικό της χτένισμα ήταν L’Oreal Professionnel. Πάντως, στο TLIFE είχαμε προβλέψει το χτένισμα που θα έκανε (δες εδώ το σχετικό άρθρο).

4. Το μανικιούρ της Kate δώρο της Camilla

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της που έπρεπε να φροντίσει η Kate ήταν και τα χέρια της. Κι ενώ την στιγμή που τα πλάνα έκαναν κοντινό στο τρεμάμενο χέρι του William που προσπαθούσε να βάλει την βέρα στην εκλεκτή της καρδιάς του, οι beauty editors ανά τον κόσμο προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν το χρώμα στα νύχια. Το μανικιούρ, λοιπόν, ήταν δώρο της Camilla κι έγινε από την Marina Scandoval η οποία εργάζεται στο “Jo Hansford Salon”. Το μανικιούρ που έγινε στην Kate περιελάμβανε απολέπιση, βαθύ μασάζ που συνδύαζε και ενυδάτωση, καθάρισμα στα πετσάκια και βάψιμο και κόστισε 36 λίρες (υποθέτουμε ότι το tip θα ήταν πολύ περισσότερο, αν μη τι άλλο βασιλικό!). Το χρώμα στα νύχια της ήταν off white και έγινε με συνδυασμό δύο αποχρώσεων: Bourjois no 28, Rose Lounge και Essie no 423 Allure. Αν θέλεις να αντιγράψεις το βασιλικό χρώμα των νυχιών της, τώρα ξέρεις πως!

5. Το μακιγιάζ της…

Μετά την βασίλισσα Ελισάβετ, η Kate ήταν η δεύτερη γαλαζοαίματη στον κόσμο που έκανε μόνη της το μακιγιάζ της αφού πρώτα έκανε μαθήματα μακιγιάζ με την Arabella Preston. Όσον αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε κάποια ήταν σίγουρα Βοbbi Brown καθώς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο brand. Για να δεις πώς μπορείς να κάνεις κι εσύ ένα αντίστοιχο look ακολούθησε τα βήματα που σου υποδεικνύουμε εδώ.

Read More

And More