Met Gala 2017: τα πιο εντυπωσιακά beauty looks! Ψήφισε το αγαπημένο σου

Το Met Gala είναι έτσι κι αλλιώς το event που συναντάμε τα πιο extreme looks. Όμως, φέτος επίτιμο πρόσωπο ήταν η Rei Kawakubo και τα Comme de Garçons, οπότε ήταν κάπως αναμενόμενο αυτά τα looks να είναι ακόμη πιο extreme από ότι τα έχουμε συνηθίσει. Και το… πασπαλισμένο με ασημί glitter κεφάλι της Cara Delevingne ήταν μόνο η αρχή. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα εντυπωσιακότερα beauty looks. Δες και ψήφισε το αγαπημένο σου!

Katy Perry

Κάτω από το εκκεντρικό κόκκινο βέλο της η Katy Perry είχε έναν εξίσου extreme συνδυασμό στο μακιγιάζ που είχε να κάνει με μπλε glittery σκιά και κόκκινα χείλη. Και όπου ακούμε μπλε glittery σκιά ή έστω glitter, ξέρουμε πως έχει βάλει το χέρι της η μοναδική Pat McGrath.

Rihanna

Στο λέγαμε πολύ καιρό ότι το draping είναι μια τεχνική την οποία θα συναντάς παντού γύρω σου. Και τώρα η Rihanna μας επιβεβαίωσε φορώντας έντονο φούξια ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα top knot και με αφέλειες.

Janelle Monae

Sleek μαλλιά στολισμένα με χοντρά swarovski και ένα φλογερό πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν που έκανε το τέλειο contrast και τραβούσε όλη την προσοχή πάνω του!

Cara Delevingne

O προσωπικός makeup artist της Cara Delevingne, Romy Soleimani, πήγε το strobing σε εντελώς άλλα επίπεδα αφού κόλλησε στα ζυγωματικά της αληθινούς κρύσταλλους. Το θέμα ολοκληρώθηκε από την χρυσόσκονη στο λαιμό και φυσικά όλο αυτό στο glitter που κάλυπτε το φρεσκοξυρισμένο της κεφάλι, κάτι που έκανε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

Selena Gomez

Η Selena Gomez και ο προσωπικός της makeup artist, Hung Vanngo, συμφώνησαν πως η φούξια σκιά είναι η τέλεια επιλογή! Και μας έδωσαν και ένα tip για να το υιοθετήσουμε κι εμείς: να κρατήσουμε όλο το υπόλοιπο beauty look minimal!

Lily Collins

To edgy beauty look της Lily Collins πλαισιωνόταν από τρία πράγματα: αυστηρά baby bangs, έντονες βλεφαρίδες άνω και κάτω και σκούρο berry κραγιόν αυστηρά οριοθετημένο στο τέλειο περίγραμμα.

Jennifer Lopez

Η JLO έλαμπε ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο μας έχει συνηθίσει! Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε half up στην κορυφή ενώ ο προσωπικός της makeup artist, Kay Montano, πρόσθεσε στα χείλη της ένα πολύ ανοιχτόχρωμο κραγιόν που παρέπεμπε σε άλλες δεκαετίες.

Lupita Nyong’o

O προσωπικός makeup artist της Lupita, Nick Barose, δημιούργησε ένα rainbow makeup στα μάτια της Lupita με σκοπό να δημιουργήσει αυτή την αίσθηση λουλουδιών ακριβώς όπως σε έναν πίνακα ζωγραφικής.

Evan Rachel Wood

Ίσως από τα εντυπωσιακότερα beauty looks της βραδιάς! Η Evan Rachel Wood με τέλεια φουτουριστικά βαμμένα μάτια και αυτά τα μαλλιά με τα πράσινα τελειώματα. Τόσο διαφορετική ώστε δύσκολα καταλαβαίναμε ότι πρόκειται γι’αυτήν.

Sasha Lane

Η πρωταγωνίστρια του American Honey με φούξια σκιά στα μάτια, τραβηγμένη αρκετά στις εξωτερικές γωνίες και μαλλιά πιασμένα σε twists και στολισμένα με accessories κατά μήκος.

Candice Swanepoel

Όταν σκεφτόμαστε ψηλό ponytail και τραβηγμένη γραμμή eyeliner το μυαλό μας πηγαίνει στην Ariana Grande. Όμως, στην περίπτωση της Candice το αποτέλεσμα είναι high fashion!

Emily Ratajkowski

O makeup artist και φίλος της Selena Gomez, Hung Vanngo, ήταν υπεύθυνος και για το μακιγιάζ της EmRata. Το αποτέλεσμα ήταν ένα super λαμπερό πρόσωπο και μια τραβηγμένη γραμμή μπλε μολυβιού κατά μήκος του κινητού βλεφάρου.

Jennifer Connelly

Η ροζ σκιά ήταν bog thing στο τελευταίο Met Gala και η Jennifer Connelly η οποία το σέταρε με μια μοβ κατάφερε να δώσει αυτή την τρισδιάστατη αίσθηση.

Joan Smalls

H Joan Smalls με wet μαλλιά, smudged eyes και lip ring: ένας συνδυασμός που μας αρέσει πολύ και μάλιστα ήταν ίσως ο πιο sexy της βραδιάς!

Priyanka Chopra

Το πολυσυζητημένο φόρεμα της Priyanka που παρέπεμπε σε trench coat σετάρονταν τέλεια με το glam μακιγιάζ της και όλο το look είχε μια μεταλλική αίσθηση που ταίριαζε με τα σκουλαρίκια που φορούσε.

Lily Aldridge

Ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα σχολιάσει αυτό το βέλος, εμείς θα σταθούμε σε αυτά τα φρύδια. Γιατί αν αυτά τα έντονα, επιβλητικά φρύδια δεν είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχεις δει τελευταία, τότε… τι;

Brie Larson

H makeup artist, Rachel Goodwin, δημιούργησε ένα makeup που έμοιαζε να είναι από αληθινά φύλλα χρυσού τοποθετημένα στα μαλλιά αλλά και στα μάτια. Και τελικά, όλο το look ταίριαζε άριστα και με το φόρεμα.

Kendall Jenner

Το κόκκινο κραγιόν τείνει να γίνει τόσο signature για την Kendall Jenner, σχεδόν όσο και για την Gwen Stefani! Και στο τελευταίο Met Gala δεν μπόρσε να αντισταθεί στην γοητεία του!

Kim Kardashian

H Kim Kardashian δεν ξέφυγε από το signature beauty look της που συνδυάζει ελαφρύ (πλέον) contouring με γενναίες δόσεις μάσκαρα, ενώ τα μεσαίου μήκους μαλλιά της ήταν ultra sleek.

Gigi Hadid

Cat- eye σεταρισμένο με αυτό το messy bun για την Gigi Hadid που υιοθέτησε και την λεπτομέρεια του negative space στα μάτια που έκανε το μακιγιάζ της ακόμη πιο ενημερωμένο!

Bella Hadid

H Bella Hadid μας σύστησε στο ολοκαίνουριο κούρεμά της: ένα edgy καρέ μέχρι το ύψος των ώμων.

Kylie Jenner

Με πλατινέ bob που έκανε τέλεια αντίθεση με τα σκούρα φρύδια της στο Met Gala. Δεν θα μας αποκαλυφθεί, βεβαίως, ποτέ αν πρόκειται για περούκα ή αν αυτά είναι όντως τα μαλλιά της Kylie.

Read More

And More