Έτσι θα εξοικονομήσεις χώρο από τη βαλίτσα των διακοπών σου!

Ποτέ δεν είναι αργά για μερικές ακόμη μέρες διακοπών! Ok, για την ακρίβεια διανύουμε την πιο hot περίοδο για διακοπές οπότε θέματα όπως “πώς θα εξοικονομήσω χώρο από την βαλίτσα μου” είναι επίσης hot. Ας κάνουμε focus στα καλλυντικά, μιας κι εδώ είμαστε η beauty στήλη!

Αν σου αρέσει να κάνεις μακιγιάζ στις διακοπές σου και δεν θες να περιορίζεσαι στην λίγη αντηλιακή με χρώμα- bronzing πούδραμάσκαρα λογική και θέλεις να κάνεις total make up επένδυσε σε παλέτες! Θα έχεις μαζί σου πολλά περισσότερα χρώματα που αυτομάτως μεταφράζονται σε 5961 επιλογές και άλλους τόσους συνδυασμούς!

Και για να στο κάνουμε πιο εύκολο μπορείς να κατευθυνθείς στο corner της artdeco όπου μπορείς να βρεις τις ολοκαίνουριες Most Wanted Palettes to go.

Τρεις παλέτες με σκιές ματιών, η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει οκτώ ακαταμάχητες αποχρώσεις σκιών, και μία παλέτα με προϊόντα ιδανικά για τη δημιουργία φωτοσκιάσεων (contouring) είναι η αρχή για τη δημιουργία εντυπωσιακών μακιγιάζ. Διαθέσιμες σε εύχρηστη συσκευασία, αυτές οι παλέτες μακιγιάζ είναι τα απαραίτητα must – have.
Η νέα παλέτα σκιών Most Wanted Eyeshadow Palette to go περιλαμβάνει σκιές με απαλή μεταξένια υφή σε επαγγελματικά επιλεγμένες αποχρώσεις. Οι σκιές μπορούν να εφαρμοστούν και να αναμιχθούν εύκολα ενώ η κάθε παλέτα αποτελείται από οκτώ διαφορετικές αποχρώσεις σκιών που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και δημιουργούν μακιγιάζ για κάθε περίσταση.

Η Most Wanted Eyeshadow Palette to go διατίθεται σε 3 συνδυασμούς αποχρώσεων: «Rose» No. 3 που συνδυάζει ροζ με nude και πιο σκούρους τόνους για να ταιριάζει σε όλες τα χρώματα ματιών. Η «Nude» No. 6 ξεχωρίζει με τις ματ και απαλές satin αποχρώσεις σε καφέ και μπεζ τόνους. Η «Trend» No. 8 διαθέτει smoky γκρι και μοντέρνες μπλε αποχρώσεις.

Διάλεξε!

Read More

And More