Το κάνεις λάθος! Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις το roller σου!

Τα τελευταία ένα- δύο χρόνια έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας αυτό το ροζ ή πράσινο roller που κάνει διεθνή καριέρα ως jade roller και είναι ένα εργαλείο για να μασάζ στο πρόσωπο. Αυτή είναι μια τυπική εισαγωγή. Μια άλλη θα ήταν: ανυπομονώ κάθε βράδυ να επιστρέψω σπίτι μου, να βάλω Netflix, να βγάλω το jade roller μου από το ψυγείο και να περάσω τέλεια κάνοντας μασάζ και βλέποντας ταινία (ο ορισμός του multi-tasking!). Αν δεν έχεις κάνει το παραπάνω έχεις χάσει τον απολαυστικότερο τρόπο να περνάς τα βράδια σου!

Το jade roller, λοιπόν, είναι αυτό το εργαλείο με την λαβή για μασάζ στο πρόσωπο. Μπήκε στην ζωή μας εντελώς ξαφνικά, κυρίως χάρη στο instagram, καθώς το jade roller λειτουργούσε ως το τέλειο prop για τις φωτογραφίες μας, αλλά οι ρίζες του βρίσκονται πολύ παλιά. Στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική για παράδειγμα, το μασάζ με ροζ χαλαζία γίνονταν για να διώξει το αρνητικό chi από το σώμα που θεωρούνταν αιτία ακόμη και για τις πιο σοβαρές ασθένειες.

Από τι είναι φτιαγμένα τα jade roller και πώς επηρεάζει το πώς θα τα αποθηκεύεις!

Τα jade roller είναι φτιαγμένα από ημιπολύτιμους λίθους και, όπως είπαμε παραπάνω, πέρα από το ότι με αυτά κάνεις μασάζ στο πρόσωπο, έχουν να κάνουν και με ενέργειες. Το πράσινο jade roller είναι νεφρίτης και έχει κυρίως αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Το ροζ jade roller, που είναι εξίσου δημοφιλές, είναι από ροζ χαλαζία που θεωρείται το κρύσταλλο της Αφροδίτης και είναι συνδεδεμένος περισσότερο με το συναίσθημα. Ο ροζ χαλαζίας βοηθά στην αποβολή της έντασης και του άγχους, πράγμα που τον κάνει ακόμη τελειότερο να κλείσεις τη μέρα σου!

 

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι δεν μιλάμε για απλές πέτρες αλλά για ενεργειακές, ο τρόπος που τα πλένεις και ο τρόπος που τα αποθηκεύεις πρέπει να είναι συγκεκριμένος. Αλλιώς, θα μπορούσαμε να κάνουμε μασάζ στο πρόσωπό μας με οποιαδήποτε πέτρα που θα βρίσκαμε. Και φτάνουμε στο διά ταύτα: ποιος είναι αυτός ο συγκεκριμένος τρόπος καθαριότητας-αποθήκευσης;

Αποθήκευσέ/ πλύν’τα σωστά!

Έκανα ένα πολύ γρήγορο poll στο instagram και αποδείχθηκε ότι οι περισσότερες πλένεται τα jade roller σας με οινόπνευμα ή με σαπούνι χεριών. Λάθος! Επίσης, τα αποθηκεύετε όπως- όπως πάνω στο boudoir ή μέσα σε βαζάκια. Ok, εδώ δεν θα μιλήσω! Κάνω ακριβώς το ίδιο. Το ίδιο για το οποίο η Αρετή Καφαντάρη (JuiceTherapist, Raw food chef , Face Yoga Expert και δημιουργός του Flow Center) με κατσάδιαζε (με τον πιο γλυκό τρόπο, βεβαίως!) επί μια ώρα και όσο γυρίζαμε αυτό το βίντεο παρακάτω!

Πάτησε play γιατί αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πλένεις και να αποθηκεύεις το roller σου! Επιτέλους!

https://www.instagram.com/p/B3hQskAnowH/

Read More

And More