Το νέο… ανησυχητικό anti-beauty trend στο youtube!

Έστω ότι έχεις μια μικρή κόρη (μπορεί και να…) και ανακαλύπτεις ότι έχει ανεβάσει στο youtube βιντεάκι στο οποίο ζητάει από τους άλλους να μάθει αν είναι όμορφη ή όχι…
Αυτό είναι το νέο trend στο youtube στο οποίο συμμετέχουν πολλοί έφηβοι ανά τον κόσμο. Τα βιντεάκια αυτά φέρουν τον τίτλο “Am I ugly” και σύμφωνα με την dailymail το πιο χαρακτηριστικό βίντεο είναι μιας νεαρής, όμορφης κοπέλας που έχει μετρήσει 3,432,137 views από τον Δεκέμβριο του 2010 οπότε και ανέβηκε.

“Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είμαι άσχημη. Κι εγώ πιστεύω ότι είμαι άσχημη και παχουλή! Τι πιστεύεις;”, λέει η μικρή στο βίντεό της.

Το ενοχλητικό εδώ (ή μάλλον ένα από όλα, για να μην ασχοληθούμε με το γεγονός ότι τέτοιου είδους βίντεο ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα!) είναι τα σχόλια όσων έχουν παρακολουθήσει το βίντεο (τσέκαρέ το εδώ).

Για πες… πώς αντιδράς μπροστά σε ένα τόσο ενοχλητικό trend που θέλει όμορφα νεαρά κορίτσια να ανησυχούν για την εμφάνισή τους και να υπόκεινται στα σχόλια των άλλων; Τι θα έλεγες στην κόρη σου; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More